Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Máte možnost v Ředkovci na srazu
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vím... sorryzralok píše:Frydexu ja su pro každou srandu ale todle je hodně blbá sranda
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ja bych jel ale jelikož su mladej prd, tak prvně bych vás chtěl poznat někde na minisrazu a potom se sváma vydávat někam na tři dny! Ne že bych byl stydlína (trošku jsem) ale prostě bych se tam cítil blbě mezi váma kor sám A jelikož tam budete pít tak bych si udělal ostuduoblhut píše:Máte možnost v Ředkovci na srazu
no tak musíme udělat mini sraz v Brně....tak snad brněnských soukmenovců tu je dosti ne?? tak jako astřáků z blízké okolí
Žraloku to že jsi mladej Ti na cti určitě nic neubírá,takže nemáš důvod se cítit blbě a to že nepiješ taky není přece problém,spíš máš výhodu,že Ti na rozdíl od Nás nebude blbě Ale každopádně sraz není žádná povinnost,prostě kdo chce,dojede.Osobně mám zatím z těch srazů,kde jsem byl jen a jen fajn zážitky,protože vždy dojeli samý pohodový lidi,byla prdel a nebyl tam nikdo,kdo by měl potřebu nějak vyčnívat,jestli mě rozumíš,takže se neboj a pokud chceš a můžeš tak dojed
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Prídi v sobotu aspoň sa pozrieť aby si mal predstavu čo sme to za "zveri"
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Teď navečer sem potkal ve Slavkově v protisměru bílý GTC
Tak konečně jsem dneska taky někoho potkal: člen Georgeisin, kolem 10h ráno dolů po Rokycanský
- Georgeisin
JJ, byli jsme v Tescu, resp. v Elektrowolrdu shánět zvlhčovač vzduchu. Budu mít totiž párty s 5 holkama a musí tam bejt bezpodmínečně vlhko .
Né vážně, malej kašle...
Tak doufám, že si tě taky všimnu, mám tvoje auto nastudovaný, jen nejsem úplně pozornej .
Né vážně, malej kašle...
Tak doufám, že si tě taky všimnu, mám tvoje auto nastudovaný, jen nejsem úplně pozornej .
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
V sobotu po cestě z Ovy při nájezdu na dálnici směr OL - tmavě modrý caravan značka Z a měl Dotz Hanzo - nebyl taky na srazu?