Astra GTC 2.0T
Re: White turbo
Dneska za volantem s Astrou najeto 3 tisíce km Při porovnání minulé a nynější co se týče komfortu jasně vyhrává tahle. Jako by to bylo jiný auto. Motor do toho teď nepočítám
- Reklama
To bude tim IDS+ me to auto pripada jak dve v jednom dneska zrovna sem potreboval upustit a odpocinout si tak sem si zajel takovou okresku kterou znam nazpamet se zapnutym sport a hned sem mel lepsi naladu. I ta zafira s tezkym dieselem vepredu je na sport rezim docela dobra na okreskach (v ramci moznosti MPV)
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
tazko rozhodnut ktora varianta je lepsie, ale aj tak je to biela krasavica.
nádhera!!!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zdrsnil a i odmastil a pak plnic,jemne vybrousil pod vodou a pak striknul sprejem do cerne barvy a proste to nebylo ono nevytvrdlo to tak jak jsem si predstavoval i po dvou dnech to bylo furt mekek a celkove divne..pak jsem odvezl do lakovny kde mi to komplet predelal a striknul do barvy auta a rikal ze na tom chromu to nemusi byt dobry..zatim to ale drzi,ikdyz mistama uz je to omlacene od kaminku!!power2 píše:A zdrsnil si to, nebo jen odmastil?
Jinak ještě k tomu chromu. S ním ta maska byla jako kdyby víc vzadu. S bílou víc vynikne a natvaruje předek
Opel Astra OPC
Naposledy upravil(a) power2 dne 05 kvě 2012, 13:20, celkem upraveno 1 x.
- Georgeisin
Re: Astra GTC - bílá turbína
vážně moc pěkný auto přemýšlím že svoje prodám.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..