K: Poklice 15" originál Opel, nemusí být celá sada..
K: Poklice 15" originál Opel, nemusí být celá sada..
Koupím originál poklice Opel velikost 15". Nemusí být celá sada, klidně i jeden kus. Přikládám obrázek, jaký tvar potřebuju. Díky za nabídky.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: K: Poklice 15" originál Opel, nemusí být celá sada..
To je ta samá fotka... něco tu nehraje.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: K: Poklice 15" originál Opel, nemusí být celá sada..
Chlapci, ten inzerát jsem našel, jenže za prvé nemám náladu posílat někam sms a registrovat se jen kvůli poklicím. Za druhé je ta poklice focená pouze ze předu a musel bych si zdlouhavě psát o fotku zezadu, abych věděl, že jsou packy v pořádku. Takže mi přišlo lepší napsat sem, kde se dočkám většinou odpovědi hned v den napsání, což se potvrdilo, a můžu lidem více důvěřovat.
A obrázek jsem vzal z toho inzerátu, byl jsem líný hledat něco jiného, nebo dokonce jít do garáže a nafotit mé zbylé .
Snad jsem to dostatečně objasnil
Edit: Teď jsem se díval na jeho inzeráty a vypadá to na nějakého lapku, co prodává vždy jen čerstvě ukradené. Tož bych nerad podobného podporoval.
A obrázek jsem vzal z toho inzerátu, byl jsem líný hledat něco jiného, nebo dokonce jít do garáže a nafotit mé zbylé .
Snad jsem to dostatečně objasnil
Edit: Teď jsem se díval na jeho inzeráty a vypadá to na nějakého lapku, co prodává vždy jen čerstvě ukradené. Tož bych nerad podobného podporoval.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008