Astra GTC 2.0T
Re: White turbo
Mně se to líbí jak s chromem tak i v barvě. Navíc maska s chromem je u některých automobilek příplatková a jako znak vyšší výbavy, třeba VW má u Golfa v nějvyšší výbavě Highline na masce chromované proužky, základní verze má jen černou masku. Ale pěkné
- Reklama
- destroyer_svk
Pekne aj tak i tak ... sice OT ale aj to prostredie,take undergroundove Zeleznicna stanica,schatrana budova ... vzdy sa mi pacili take fotky,stare opustene priemyselne arealy,kamenolom,nejaka priehrada,alebo veterne mlyny,atd ...
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
@destroyer
good point
good point
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Chtěli ste lepší fotky, tak sem jich pár udělal...
Nerez: No já myslím, že je vidět i tak, že to neni chudá výbava
Nerez: No já myslím, že je vidět i tak, že to neni chudá výbava
-
Me se libi oboje
No jistě. Protože bílý auto a černá kola vždycky značí exkluzivní autopower2 píše:Nerez: No já myslím, že je vidět i tak, že to neni chudá výbava
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
maska jednoznacne do barvy auta!!!!!taky jsem zvolil volbu do barv auta,zatim to drzi ikdyz je uz trosku domlacena od kaminku..ikdyz dost lidi mi tvrdilo ze to na tom chromu nebude drzet ale zatim v pohode..jinak chvalim mas to moc pekny celkove!!!!!!!!
Opel Astra OPC
A zdrsnil si to, nebo jen odmastil?
Jinak ještě k tomu chromu. S ním ta maska byla jako kdyby víc vzadu. S bílou víc vynikne a natvaruje předek
Jinak ještě k tomu chromu. S ním ta maska byla jako kdyby víc vzadu. S bílou víc vynikne a natvaruje předek