Opel Zafira - Manuál v češtině
Re: Zafira
Mám stažený návod ale nejde mi otevřít chce to heslo. Jestli ho znáš pošli ho. Díky
- Reklama
Teprve včera jsem jsem ten manual v č. našel, ale pod astrami a to ještě oklikou, protože jsem původně hledal něco na téma velké autoburzy v Gliwicích v Polsku. Už to mám stáhnuté. Je to výborné. Teď mi bude zbytečná ta knížka, co jsem si objednal za velké peníze.milosh píše:Kdyz mi ten CZ manual nekdo poslete hodim to sem at se na to porad nekdo nepta
milosh (zavinac) centrum (tecka) cz
Zdravím všechny, dnes jsem si byl zarezervovat Zafiru. Je to rok 2000, 1,8 motor. Scháním k tomu příručku. Tady jsem sice jednu našel, ale ta je až od roku 2005. Nemá někdo příručku pro ten starší model. Je možno to někde stáhnout. Díky za odpověď.
Pizin píše:Zdravím všechny, dnes jsem si byl zarezervovat Zafiru. Je to rok 2000, 1,8 motor. Scháním k tomu příručku. Tady jsem sice jednu našel, ale ta je až od roku 2005. Nemá někdo příručku pro ten starší model. Je možno to někde stáhnout. Díky za odpověď.
kamo, tak to jsi na spatnem webu, tento je pro zafiry B, ty mas dle roku vyroby zafiru A a web se vsim co te zajima je tento www.astra-g.cz kde je i sekce zafira a forum s mnoha informacemi zafire venovanymi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Díky za odpověď a za nasměrování. Už jsem tam byl a už to mám i stažené. Ten druhý návod si také nechám, co kdyby...! Ještě jednou díky.
Dnes jsem vyměnil pylový filtr.
Re: Zafira - Manuál v češtině
čus chlapy, našel jsem tady odkaz na stránky s auto manuálama. Tak mrkněte mělo by tam být vše
http://www.manualykestazeni.cz/
http://www.manualykestazeni.cz/
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, všecko tam asi nebude..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
tak je toho tam dost ty šťouro