Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
tak to potom ano,
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
Včera na noční jsem se na silnici setkal s unikátem. Lancia Delta HF Integrale, 2.0 turbo 133 kW 4x4, bohužel si už nepamatuju rok výroby. Parádní stav, nenašel jsem nikde známky koroze, original disky se sportovními pneu. Jen byla trošku zaprášená. Prostě auto, které by si člověk hýčkal a nikdy neprodal. Tím víc mě překvapilo, že auto bylo používáno pro převážení dělníků ze stavby. Mít moc peněz, hned bych mu udělal finanční nabídku
Dnes jsem na R46 kousek za Olomoucí viděl ukázkový zásah policejních "stíhačů". Každý ví že je tam rychlost snížená na 100 km/h, jeli jsme předpisově taková pěkná šnůra asi 10 aut, policejní Passat R36 jel předemnou, ještě na něj upozorňuju ženu , nejednou se kolem nás prohnal chytráček v Citroenu Xsara Picasso ...Passat po něm vystartoval a už si ho na prvním sjezdu zpracovávali. Každopádně se joudovi to překročení o pár kilometrů určitě vyplatilo
Nieco pre majitelov zafir...
Katalog zafira classic (v nemecku zafira family).
Katalog zafira classic (v nemecku zafira family).
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
nemas aj niekde cenu na tu navi?
Cenu neviem. Mozno niekdo s EPC, alebo v Opli.
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
- Georgeisin
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Georgeisin: zasrany Polaci, jezdej jak prasata... staci jedna sluzebka do Polska a hned mam na Ceske ridice (i kamionaky) nazor o 100% lepsi
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
http://www.sportovnivozy.cz/17203-audi- ... lltop-stav
No jo, top stav je top stav
Dobrá je i ta diskuze k tomu
No jo, top stav je top stav
Dobrá je i ta diskuze k tomu
Dobře mu takhombre_71 píše:Dnes jsem na R46 kousek za Olomoucí viděl ukázkový zásah policejních "stíhačů". Každý ví že je tam rychlost snížená na 100 km/h, jeli jsme předpisově taková pěkná šnůra asi 10 aut, policejní Passat R36 jel předemnou, ještě na něj upozorňuju ženu , nejednou se kolem nás prohnal chytráček v Citroenu Xsara Picasso ...Passat po něm vystartoval a už si ho na prvním sjezdu zpracovávali. Každopádně se joudovi to překročení o pár kilometrů určitě vyplatilo
Má čumět po R36 a ne na cestu.
Tak je to tady u nás bohužel běžné. Musíš být furt ve střehu kde je v jakym křoví skovanej příslušník, který pomáhá a chrání nás všechny kontrolou dodržování 50km/h 10 metrů před cedulí konec obce, nebo 100km na dálnici...