Jakubova Astra Caravan 1,9 CDTi
Re: Jakubova Astra Caravan 1,9 CDTi
Vitaj
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Vítej na foru! Peknej kousek! Hodně stastných KM a radosti
vitam ta medzi nami kombajnami ,uzivaj si auticko mas ho pekne
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- destroyer_svk
No su vybavou velmi podobne,ja pre zmenu nemam zadne okna v elektrike a IDS+ , len Sport rezim.Jakub píše:Ďakujem, Aj ty máš peknú Astričku. Závidím Xenomy ale čo už:(
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
Taky tě tu vítám:)
Ešte raz ďakujem za privítanie
A chcel by som sa vas opýtať
Mam možnosť zohnať radio CDC40 Opera ale je to Blanpunkt číže nebude zrejme podporovať MP3.Teraz mam CD30 MP3 s podporou AUX-u. Viem že ten rozdiel je dosť veľký aspoň čo som čítal tu na fóre ale prišiel by som o MP3 a Aux. Nad výmenou radia som uvažoval, ale chcel som skôr CD70 navi. Nevie niekto poradiť čí sa oplatí isť do tej CDC40?Viem že bude musieť prísť výmena aj reproduktorov .Tak ak sa niekto nájde kto to môže porovnať budem rad .Ďakujem
A chcel by som sa vas opýtať
Mam možnosť zohnať radio CDC40 Opera ale je to Blanpunkt číže nebude zrejme podporovať MP3.Teraz mam CD30 MP3 s podporou AUX-u. Viem že ten rozdiel je dosť veľký aspoň čo som čítal tu na fóre ale prišiel by som o MP3 a Aux. Nad výmenou radia som uvažoval, ale chcel som skôr CD70 navi. Nevie niekto poradiť čí sa oplatí isť do tej CDC40?Viem že bude musieť prísť výmena aj reproduktorov .Tak ak sa niekto nájde kto to môže porovnať budem rad .Ďakujem
Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
- destroyer_svk
CDC 40 ma napr. Kesi,skus sa spytat jeho.Inak skor by som zauvazoval investovat do CD70 Navi + CID aj ked je to samozrejma vacsia investicia.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
Ja som s CDC40 maximálne spokojný. Neprehrávanie MP3 vynahradí menič na 6 discov. Myslím že MP3 je vhodné kvalitou tak do malých prehrávačov a telefónov
Aaa dalsi chytrak co pozna mp3 od original audio cd, to bys musel mit pane kolego v aute sestavu aspon za 50tisic a nejet abys poznal rozdil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja to nemusím rozpoznávať, ja to v aute ani doma nepočúvam
Chceš povedať že na to, koľko času stráviš v aute ti nestačí dákych 20diskov, ktoré si obmieňaš plus rádio. Možno keby si bol taxikár, alebo kamionista tak by som to pochopil.
Chceš povedať že na to, koľko času stráviš v aute ti nestačí dákych 20diskov, ktoré si obmieňaš plus rádio. Možno keby si bol taxikár, alebo kamionista tak by som to pochopil.