Opel Astra GTC Z16XER
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra GTC Z16XER
me to taky prijde tak ze gtc je dosti sportovni auto tudiz vyzaduje sportovni vzhled kol,velky disk a mene gumy
Opel Astra OPC
- Reklama
sám si měl tento motor a na 16tkáchpower2 píše:Jaj na GTC jedině od 17". Jak už tady kdosi psal, 16" sou na kombajna
na to sa veru chystam. mne sa to najviac paci bez ramcekov. len mam strach to tam nalepit nejakym silikonom, nech tie znacky, niekde nestratim nejaka rada, cim to nalepit?
Opel Astra GTC Z16XER 2007
neuveris, co som uprednostnil pred kolami dva umele zuby za 500epower2 píše:Jaj na GTC jedině od 17". Jak už tady kdosi psal, 16" sou na kombajna
Nelep to, normálně to přišroubuj. Pak na to dej bílý čepičky a tak to máš i v návodu. Správně tam by ten rámeček ani neměl co dělat
spz nebo zuby?power2 píše:Nelep to, normálně to přišroubuj.
tie 17" by som tam dal najradsej hned, ale mam strach, ze kvoli $ budem musiet tento rok vydrzat
chlapi, ako som prezul na letne, tak citim, ze tie kolesa vibruju.. hlavne pri rychlosti nad 100 uz dost trase volantom, citim to aj na zadku diera na diskoch je 73,1mm, mam tam vymedzovacie pruzky, ktore by mali vibrovanie korigovat, nie? ak mi poviete, ze jedina moznost su nove 17", tak ma potesite co myslite?