mě tam nejvíc fascinuje ....
Popis:
Zhotoveno z kvalitního GFK - laminátu
Skvělá povrchová struktura umožňuje snadné lakování (výrobek je dodáván bez laku)
Materiál je velmi flexibilní a netříštivý.
Montážní materiál není součástí balení - doporučená montáž pomocí silikonového lepidla na sklo
cena za 1ks
doba dodání 1-3 týdny
Zdravím,
měl bych tady na prodej přední nárazník na Astra H OPC. Je nový, nepoužitý dovezený z Anglie. A v případě většího zájmu k tomu mám i zadni nárazník na OPC a prahy kdyby někdo chtěl OPC packet .
Drago píše:Zdravím,
měl bych tady na prodej přední nárazník na Astra H OPC. Je nový, nepoužitý dovezený z Anglie. A v případě většího zájmu k tomu mám i zadni nárazník na OPC a prahy kdyby někdo chtěl OPC packet .
No koupil jsem si paket ale ještě dřív než jsem ho stihl dat na auto tak jsem moji astřičku rozstřelil. Oprava bude stát moc a ten packet na OPC je mi k ničemu.
Za přední nárazník, zadní nárazník a prahy bych chtěl tak 12000,-
Jak říkám, teďka ji musím dát do kupy
Myslim ze Power2 to tu uz spominal a na fotkach http://nktuning.com/Vauxhall_Astra_MK5_ ... 6-660.html je to tusim aj vidiet ze aj predny OPCline2 naraznik (biele GTC) ma odlisne tvarovanie ako origo OPC (foto bez laku). Spodna cast pod spodnym grilom je OPC vykrojene a OPCline2 ma spodok cely v jednej linii.