PROBLEM S OKNOM!!
Re: PROBLEM S OKNOM!!
trosicku OT ja mam zadni na klicky a beztak se vubec nepouzivaj takze s timhle sem v klidu
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
moje su vsetky 4 na el., a mam rad ked na aute vsetko klape ako to ma byt, a okrem toho by nemohli dat tie folie ked nefunguje okno
Kolego neraduj se ono ti to nemusi zamykat jako me aktualne, i kdyz mas klicky kabely v poradku jsou dulezity byt jen pro centralvencator píše:trosicku OT ja mam zadni na klicky a beztak se vubec nepouzivaj takze s timhle sem v klidu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Papak a skusal si okna "naucit" dojazd? Vsetky okna naraz dole tlacidlami na dverach, podrzat aspon 3 sek., a potom vsetky onka naraz hore a opat podrzat aspon 3 sek.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Kolego to ja vim a kabely mam v poradku protoze sem nedavno menil zamek v zadnich dverich a kabely sem u toho nechal zkontrolovatmilosh píše:Kolego neraduj se ono ti to nemusi zamykat jako me aktualne, i kdyz mas klicky kabely v poradku jsou dulezity byt jen pro central
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Tak mám taky drobný problém s komfortním stahováním oken pomocí DO. Poté co jsem si dodělal denní svícení a odpojil baterku mi to nejprve nechtělo jít vůbec stahovat dálkou. Stáhl jsem manuálně všechny 4 okna ( mám to komplet v elektrice) a nějak se mi rozjela levá stana, ale na pravé straně nic pomocí DO. Po chvíli cvavakání s ovladačem to začalo fungovat i pravé zadní okno, ale u spolujezce nic. Čudlíkama uvnitř ale běží všechny. Stalo se mi něco podobného před půl rokem po výměně baterky - to taky nechtělo chodit u spolujezdca pomocí DO a pak to po nějaké době zas běželo všechno. Nevíte někdo čím to může být způsobeno?? Teď asi musím jen čekat, až si to zase rozmyslí.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
OPCOM China Clon
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nastavený dojezdy u všech oken máš? Tzn. podržet ještě chvilku po zavření oken tlačítka a naopak po otevření taky přidržet cca 3s by mělo stačit.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Oťasi díky za radu, bylo to opravdu tím nenastaveným dojezdem.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
OPCOM China Clon
OPCOM China Clon
Mel jsem stejny problem - zadni okno ani tuk - 3 preseknute kabely, 3 uz vypadaly, ze co nevidet taky. Nadstaveni pomohlo, vse chodi jak ma, ale byl to "porod". Asi me ceka jeste druha strana.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
diky panove...
resil jsem stejny problem...zadni okno za spolujezdcem na DO nereagovalo. Vyresilo se to nastavenim dojezdu dle tady probiraneho navodu...ted vse jede zas tak jak ma!!!
resil jsem stejny problem...zadni okno za spolujezdcem na DO nereagovalo. Vyresilo se to nastavenim dojezdu dle tady probiraneho navodu...ted vse jede zas tak jak ma!!!
ZAFIRA B COSMO / 1.9CDTI / 2oo7 / DVD90NAVI / +MKJ by PepaS