Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
RE Destroyer: To vyzerá na Caterham
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Tak sem se vrhl do Letního uklidu v autě a auto zase vypadá jako nový ale mam v laku takové žluté tečky nevíte co to muže bejt ?
Já konečně přišel na to, co mně drnčí ve výfuku. Vždycky ten pěknej brumlavej zvuk doprovázelo jakýsi drnčení. Kontroloval sem všechno mockrát, až pak sem došel, že mezi výfukem a koncovkou byl schovanej šutr
no máš normálně konec výfuku, kolem tak cm mezera a pak koncovka okolo. No a mezi koncovkou a výfukem byl šutr, kterej tam drnčel
Tak dneska přezuto a ani já se nevyhnul nemilýmu překvapení v podobě hřebíku v jedný ze zimních gum . Nevím jak tam byl dlouho, ale kolo neucházelo, tak uvidím, až ho vyndám, jestli je skrz
Potom udělej foto zajímalo by mě jestli muže dlouhej hřebík zabodnout do pneu samovolně
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem kámošovi vytahoval z kola osmičku roksor a byl zhruba 10cm dlouhý... zabodnout se může všecko...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
také už jsem dnes přezul a znovu jsem překvapenej tou antikorozní ochranou a kvalitou laku Astry H ,kontroloval jsem to když sem měl auto zvedlý na heveru a podvozek dutiny OK,ale těch pár puchejřů na laku a lehounký škrápance a hned je vidět základ pod barvou to G i Zafira byla lepší nu což,aspon to je můj názor.
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
Já v sobotu přezouval a našel na spodku auta tohle boží dopuštění
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 787#p73787
Jinak souhlasím s RADAREM, že kvalita metalízy stoj pěkně za hovno, sebemenší škrábanec znamená bílou stopu....
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 787#p73787
Jinak souhlasím s RADAREM, že kvalita metalízy stoj pěkně za hovno, sebemenší škrábanec znamená bílou stopu....