Red GTC Z18XE by Samothe
Re: Red GTC 1.8 16V Z18XE by Samothe
nikde netlačí, sedne krásně do dlaně, luxus a mám 6 rychlostí ještě dosadit pedály a interiér hotov, snad jen koberečky ještě dokoupím
- Reklama
To psal nějakej ňouma. Osobně mi tato vyhovuje daleko víc, jak ta kulatá Akorát se začal loupat stříbrnej lem už u předchozího majitele. Taky plánuju origo koberečky, je to s nima daleko "útulnější"
Samothe, já mám taky 6ti rychlostní. Ale narozdíl od Tebe tam tu 6 můžu hodit
Samothe, já mám taky 6ti rychlostní. Ale narozdíl od Tebe tam tu 6 můžu hodit
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Můžu potvrdit, že když jsem jí tam namontil, tak mi hnedka padla do ruky, je prostě dokonalá. Hned bych si jí koupil... luxusní věc. A ta šestka... tak ta mě dostala, že Samothe
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
jj frydex: ta šestka ti tam nejde asi musím sešlápnout spojku, já: to bude asi tím, že je pěti rychlostní
dneska jsem nahodil opc pedály
a jedna fotka pro frydexe
a jedna fotka pro frydexe
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No... sem se doje*al dobře...
No žes to ještě víc nerozmazal..... No.. už to chápu, je tam prostě ta guma nějak přilepená k tomu plechu..
No žes to ještě víc nerozmazal..... No.. už to chápu, je tam prostě ta guma nějak přilepená k tomu plechu..
nj mobil lépe mi to nešlo, ale tak stačí na pochopení jak to drží
nelepí, ta guma po okrajích se roztáhne a nazuje na pedál, hotovo
nelepí, ta guma po okrajích se roztáhne a nazuje na pedál, hotovo
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo... no to mi je jasné, že to tam je nasunuté, ale přímo ten hliníkový plech toho pedálu, je pak k té gumě přilepený asi ne ?
nic není přilepené po celém obvodě to pevně drží netřeba nic lepit doufám, že si rozumíme
On myslí asi to, jestli je kovová část pedálu přilepená k té gumě, která se navléká na ten čtvereček, kterej je přivařenej na tyčce pedálu. Rozumíme si?