Astra GTC 2.0T
- Reklama
Re: White turbo
Konečne foto čo má hĺbku a vidno disky
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
v bielej a na tejto fotke sa mi lubi aj ten OPC2 naraznik. Vychytal si naozaj skvele GTC-cko S brzdami nahodicka, tiez som tento tyzden nahadzoval pri prezuvani
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Jaký tam máš kotouče a desky?
tohle se mi líbí http://www.ebay.de/itm/Astra-GTC-Frontg ... 053c6#shId
tohle se mi líbí http://www.ebay.de/itm/Astra-GTC-Frontg ... 053c6#shId
vsetko EBC, kotuce 308 a platne stredne z ich ponuky - mali by aj menej prasit na disky. Zatial idem na nich velmi jemne takze ucinok este neviem posudit. Pred casom som tam mal tie udajne "top" zlte platne, ale tie za studena brzdili asi ako vytrcena lava päta z dveri:)
Povodna mriezka je rovnako pohladna a este k tomu je o hodne zriedkavejsia. Co ma teraz napada tak mrezovy vzor pouziva renault sport na predfaceliftovom cliu a predoslom megane. Vceli plast ma kde jake vw GTI-cko:) Ked ti mozem poradit skus vo fotoshope supnut chrom listu na maske do bielej, ci sa ti to bude lubit. Opticky sa predlzi kapota a cely predok potom posobi sportovejsie natiahnutejsie
Povodna mriezka je rovnako pohladna a este k tomu je o hodne zriedkavejsia. Co ma teraz napada tak mrezovy vzor pouziva renault sport na predfaceliftovom cliu a predoslom megane. Vceli plast ma kde jake vw GTI-cko:) Ked ti mozem poradit skus vo fotoshope supnut chrom listu na maske do bielej, ci sa ti to bude lubit. Opticky sa predlzi kapota a cely predok potom posobi sportovejsie natiahnutejsie
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Ta posledni fotka je dobra
Jen mimo tema, za kolik jezdis?
Jen mimo tema, za kolik jezdis?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jezdím za cca 10
Naposledy upravil(a) power2 dne 05 kvě 2012, 13:18, celkem upraveno 1 x.