Denní svícení vedle mlhovek
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní svícení vedle mlhovek
Jsou docela přesné, ale nejsou přesně v kruhu, jsou malinko vyosené do středu auta, aby svítily přímo rovno a né do strany. Stačí to zezadu zapatlat polyuretanovým lepidlem (PU lepidlo, používá se třeba na lepení autoskel. Je i po vytvrzení částečné pružné a nepraská)
Jsou u toho i držáky u těch světel a dají se zezadu použít. Ale není to stoprocentní.., proto to lepidlo.
Jsou u toho i držáky u těch světel a dají se zezadu použít. Ale není to stoprocentní.., proto to lepidlo.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
@frydex
tak to je dobra informacia,nieco mosim vymysliet ,btw mozno by sa dalo pouzit aj lepidlo mamut to je brutal lepidlo so skvelymi vlastnostami
tak to je dobra informacia,nieco mosim vymysliet ,btw mozno by sa dalo pouzit aj lepidlo mamut to je brutal lepidlo so skvelymi vlastnostami
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Já to mám udělano přesně jak píše Frydex,zdálo se mi to jako nejlepší řešení akorát jak píše to nesmíš dát do osy s mřížkou ale do osy s vozem.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Díky za tipy, ještě najít někoho, kdo to dokáže schopně udělat...
u mn a drzia tiez tesne. ale preistotu som si tie origo drziaky trosku upravil aby to bolo prichytene napevno.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
tak konečne dorazili aj mne
už len doriečiť to uchytenie
ako to tam treba vypeniť?
už len doriečiť to uchytenie
ako to tam treba vypeniť?
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
tot riesenie sa mi lubi viac ako nejaky pasik,hlavne clovek nemusi nic rezat a vymyslat kde to umiestnit
peknee to maaate
peknee to maaate
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Poradil by mi prosím někdo, kam dát jednotku ovládání denního svícení ? Myslím tu černou krabičku s elektronikou, relé či co v tom je. Asi hodinu jsem dnes bádal kam to v motorovém prostoru nejlépe umístit, nikde žádný místo kam to upevnit. Asi to budu muset hodit někam pod nárazník, fakt nevím. Kde ji máte vy umístěnou.
Dnes jsem skončil s výrobou umístění denních světel, chtěl jsem zachovat mlhovky, když už jsem je jednou dodělával. Zabralo to teda dvě odpoledne, Že s tím bude tolik práce jsem si nemyslel, lepeno PU lepidlem, dopadlo to jak to dopadlo, tak mě nekamenujte. Zítra bych chtěl zapojit to relé a oživit OPCOMem.
Dnes jsem skončil s výrobou umístění denních světel, chtěl jsem zachovat mlhovky, když už jsem je jednou dodělával. Zabralo to teda dvě odpoledne, Že s tím bude tolik práce jsem si nemyslel, lepeno PU lepidlem, dopadlo to jak to dopadlo, tak mě nekamenujte. Zítra bych chtěl zapojit to relé a oživit OPCOMem.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
@hazmec
vyzera to cool.som zvedavy na foto ked to bude pozapinane a svietit.
vyzera to cool.som zvedavy na foto ked to bude pozapinane a svietit.
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Taky se mi to líbí,ještě foto jak to svítí.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.