Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
Lištu světel jsem vycvakl a dělal doma, tu nad schránkou spolujezdce jsem nevydělával, protože bych muset rozdělat snad celou balubovku. Foto udělám a dodám
- Reklama
Tady je fotka lišty z blízka. Kolečko v levým horním rohu je trošku hrbatý, ostatní už jsou celkem OK. Ale už z pohledu ze sedačky je to celkem dobrý
Dnes jsem byl s přítulkyní bruslit na in-line okruhu. Zaparkuju auto na parkovišti, za 2 hodiny k němu příjdu a najdu na rohu zadního nárazníku škrábanec jako prase. Navíc celkem hlubokej. Takže tímto vzkazuju neznámé ku*vě, která tohle způsobila a nenechala na sebe kontakt a ať shnije v pekle
Prostě krypl todhle slovo bych pro toto měl.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Nasranej jsem ještě teď, zkaženej celej den. Zítra musím do lakovny se zeptat co s tím. Korekční tužka tohle těžko zakryje
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
s tím taky naděláte ...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
no ještě, že to schytala jen ta lišta, ale takových oděrek ještě bude, tomu se holt nedá zabránit
To je fakt, jsme v ČR, tady se vlastnictví pěkného auta neodpouští a slušnost je pro spoustu lidí cizím slovem
Z toho si nic nedělej. Já za 2 týdny stihl naštípnout sklo a odřit spodek předního nárazníku - sjezd na parkoviště byl moc z kopečka a pak zase rovinka... No samozřejmě to škrtlo. Ale je to ze spodu, tak to neni ani vidět naštěstí
Ty na to máš fakt smůlu
Jinak dnes přezuto na letní Continy, přes zimu jsem na ráfky nalepil ten bílý proužek po obvodu, snad to bude držet. Jak to vypadá se můžete podívat na fotkách. Jinak zítra pokud to vyjde tak jedu na opravu toho škrábance
Jinak dnes přezuto na letní Continy, přes zimu jsem na ráfky nalepil ten bílý proužek po obvodu, snad to bude držet. Jak to vypadá se můžete podívat na fotkách. Jinak zítra pokud to vyjde tak jedu na opravu toho škrábance