Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak sem při cestě do bratislavi zjistil že mam v zadním pravým pneu hřebík nemužu ho vytahnou protože by se mi vypustila pneu ale funguje jako špunt takže sem sním dojel do bratislavy i zpět bez problému. Naštěstí že už budu přezouvat )
- Reklama
tak to si zistil akurat v cas
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Taky si říkam ale sere mě to ! Pneu starý par měsíců a už v něm mam díru:(( ale hlavně že otom vím dokonce to přežilo D1 v pravým pruhu ale potom sem to radši hnal v levým je to tam o něco lepší ) (vím je to prasárna ale byl 0 provoz a všechny co se hnali jsem pouštěl) ale upadli mě krytky na šrouby :D
http://www.santec-fishing.cz/1/eshop/47 ... tion#anch1 tak sem si koupil odpuzovač kun. Jejich tady jak na*****
Přezuto na letní.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Prezuto, vyluxovano, pristi vikend cistime interier a motor
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
už abych taky přezul, kdybych se neožral mohl jsem aspoň holku naleštit, takhle jsem se léčil
Tak dneska sem taky konečkně přezula
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak potom napiš, jestli to funguje, my máme jeden na půdě, protože je jich u nás taky jak na******, ale nic si z toho plašiče nedělají a chodí si tam dálzralok píše:http://www.santec-fishing.cz/1/eshop/47 ... tion#anch1 tak sem si koupil odpuzovač kun. Jejich tady jak na*****
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Dejte si do nějakých síťkových pytlíku pár vlasů a nenaleze tam... je to zdarma. A funguje to. My je měli na půdě. Pískadla sice odradí, ale nemusím to slyšet zase já a okolí. Takže ty vlasy sou dobrý