Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Pokud to mas nekde mimo zorny pole tak bud v klidu ja mam krater jak po meteoritu pred spolujezdce a je to ok jen kdyz se na to podivam tek me to stve ale jinak se to snazim ignorovat. Casem musim najit kamion na kterej to svedu
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
Je to přímo uprostřed výhledu řidiče, to nejde nevidět Vypadá to jak rozplesklej komár. No co nadělám. Časem ho třeba nechám vyměnit na havarijko, až tam toho bude víc
Dneska uz jdou ty ona i spravit a nepoznas to. Vim ze me to tuhle nekdo nabizel ale stranky si bohuzel nepamatuju. Zkus zagooglit
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Našel sem. Video je třeba tady http://youtu.be/Q2T9zqg8MmQ šikovní kluci
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V lepších autoskoloservisech to umí udělat. Zatáhnou to tak, že to ani nepoznáš. Ale musíš s tím jet hned, když to necháš tak, tak se to zasere prachem a nikdo už to nedá do kupy. Mám pocit že mi říkal týpek, tak max + - 14 dní, pak už to moc nejde.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není problém...Samothe píše:ty jsi se té smůly ještě nezbavil?
kurnik jak to tak čtu asi taky přezuji ale nejdřív tak příští pátek pokud Frydex bude mít na mě čas
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Na tu benzinu co popisuju v prvnim prispevku, jinak teda na Uzin.Oťas píše:Kam jezdíš?milosh píše:Ja meju spodek auta jen na wapce, maji u nas takovou pekne zahnutou pistoli takze to je v pohode
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zitra se pudu poptat na to sklo. Začnu asi tady http://www.autosklaplus.cz/ - je to kousek od RomanaK. Tak poreferuju
Zeptej se prosím tě jestli mí spravit i poškrábané sklo. Ď
mrkni na tohle video, mělo by to jít... http://youtu.be/mukrOnG9DGE
A takle to vypadá. Dle rad sem to přelepil izolačkou, aby tam nešel bordel
A takle to vypadá. Dle rad sem to přelepil izolačkou, aby tam nešel bordel