Jourova Astra Classic III. A16XER
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jourova Astra Classic III. A16XER
Tak na original to nema, urcite by bolo najlepsie listy vybrat a lepit tak, vtedy by to bolo najlepsie. Ale ja to nechcem robit minimalne po kym mi neskonci leasing. Skusim sablonu, ja sa s tym rad pohram do dokonalosti
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Reklama
Ok, pak hoď fotky at vidím, jak to bude vypadat, když si s tím pohraješ
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Pridavam fotku po dorobeni ovladaca (robil som aj 2x mriezky pravu a lavu) Tie kurhy su nakoniec dobre, neslo mi to ale z jedneho kusu tak som boky musel dolepit a ten prechod na hrane je viditelny. Na mobilovej foto to az tak nevidno ale nazivo ano. Ale uz sa mi s tym nechce piplat znovu, robil som to snad 3 hodiny len samotny ovladac, dalsie 3 hodiny cca tie dve mriezky.
Ty mřížky jsem dělal také, ale jen 5mm proužek po kraji, nakonec když jsem to nalepil se mi to zdálo jak strašnej tuzing tak jsem to sundal Jo, říkal jsem ti, že je to piplačka a nejde to uděla uplně rovně
pekna robotka,snaha sa ceni:-) akou foliou je to lepene? tepelne tvarovanou?ak ano nie je lepsie pouzit fen,ktorym tie kolecka nemusis strihat ale fenom zahnes za okraj?
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- jour
- Kontaktovat uživatele:
silver: dik. je to znacka 3M, tvarovatelna, samozrejme je to nahrievane, kruhy su vyrezane s presahom cca 2 mm a zahnute dovnutra. len tie okraje listy som nevedel spravit. ona sa celkom rychlo nahreje ale ta tvarovatelnost ma svoje medze skusal som aj kluky, ale tam to je este zlozitejsie tak som to zlepil dole nakoniec.
Nerez: biely ramik okolo mriezky musel vyzerat strasne, dobre ze si to dal dole podla mna sa tam ta cierna hodi. prikladam obrazok druhej mriezky.. uz len lista a je hotovo.
Nerez: biely ramik okolo mriezky musel vyzerat strasne, dobre ze si to dal dole podla mna sa tam ta cierna hodi. prikladam obrazok druhej mriezky.. uz len lista a je hotovo.
tak super heh,to som chcel pocut ,mozno si mal zahnut viac ako 2mm. je to pekne na pohlad
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Borci, je to sice pěkně udělaný, ale moc se mi to nelíbí. Zabitej čas s ničím
ta maska sa mi paci, ale asi preto, ze to moc nekrici. no na ten interier kukam a kukam a akosi mi to tam nejde.
ak sa to paci tebe, to je hlavne
poznate ten pocit, ked vypnete po jazde motor a len tak vnutri sedite 10 minut a hovorite si, ako sa vam to tam paci?
ak sa to paci tebe, to je hlavne
poznate ten pocit, ked vypnete po jazde motor a len tak vnutri sedite 10 minut a hovorite si, ako sa vam to tam paci?
Opel Astra GTC Z16XER 2007
jj to poznam
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007