Gumy -předek-zadek
Re: Gumy -předek-zadek
Ja plne souhlasim s CandyX-em
Jak se proboha drahe polovicce podarilo zahrabat auto do bahna to s tim jezdite nekde po poli?? No hlavne ze ste se vyhrabali.... a nemusel se volat traktor ESP je na prd i kdyz se clovek snazi vyjizdet do kopce zledovatelyho a to at ma sebelepsi vzorek... Kdyz sem nevedel ze muzu ESP vypnout zustal sem viset u chalupy takhle...
Jinak trochu OT mam vredesteiny snowtrack 3 a muzu doporucit az na vetsi hluk pri odvalovani jsou bezva
Jak se proboha drahe polovicce podarilo zahrabat auto do bahna to s tim jezdite nekde po poli?? No hlavne ze ste se vyhrabali.... a nemusel se volat traktor ESP je na prd i kdyz se clovek snazi vyjizdet do kopce zledovatelyho a to at ma sebelepsi vzorek... Kdyz sem nevedel ze muzu ESP vypnout zustal sem viset u chalupy takhle...
Jinak trochu OT mam vredesteiny snowtrack 3 a muzu doporucit az na vetsi hluk pri odvalovani jsou bezva
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
jj, díky za obhajobu no neumí na tom jezdit, ženský no, jo k chatě se dá jen přes louku a ta byla pěkná bažina, mám tu někde i fotku jak to auto bylo zadělaný Jak vypnuout dočasně ESP na tý zafiře, když se člověk dostane to takový šlamastyky pokud to jde tedy bez nějakýho programovaní, o těch gumách jsem slyšel, uvidíme, mě se libí ty Continentaly 830 ale někde jsem zaslechl že se sjíždej rychlejc.vencator píše:Ja plne souhlasim s CandyX-em
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
jde to pomoci tlacitka sport kdyz se dlouze podrzi, ale jen u aut ktery ho maji samozrejme jinak nevim
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
hm něco jsem tu o tom četl musí se tam dat lista s kabelama cca 1500kč + asi nějaký nastavení je tomu tak?? Docela o tom uvažuji?!vencator píše:jde to pomoci tlacitka sport kdyz se dlouze podrzi, ale jen u aut ktery ho maji samozrejme jinak nevim
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Zaujimavý članok na túto temu
http://style.hnonline.sk/auto/c1-551426 ... radime-vam
http://style.hnonline.sk/auto/c1-551426 ... radime-vam
Jestli můžu přidat do mlýna... U předokolky je to jasné, lepší vzorek vždy dopředu. V zimě vás vyhrabou ze sněhu a v létě třeba aquaplanning na předku je smrt, kdežto zadek se vám jen zavlní.
A k tomu ESP, zkoušel jsem si ho na zamrzlém Lipně a ten rozdíl je mohutný. Bez ESP jen prokluz a s ESP se auto rozjelo hezky...
A k tomu ESP, zkoušel jsem si ho na zamrzlém Lipně a ten rozdíl je mohutný. Bez ESP jen prokluz a s ESP se auto rozjelo hezky...
Ja si dal sjety gumy na zadek jednou a uz to neudelam.
Mel jsem vpredu uz jen cca 2mm, tak sem to dal na zadek. Do te doby jsem jezdil bez problemu a i na mokre dalnici nebyl problem jet stabilne 160.
Vyrazne tezsi predek nez zadek zajisti, ze i guma s mensim vzorkem si vpredu vodu vymackne.
Jak jsem to prendal na zadek, tak jsem jel po desti po mokre dalnici a ve 120 me zacal ustrelovat zadek. Takove "jen zavlneni" me vubec nedelalo dobre.
Mel jsem vpredu uz jen cca 2mm, tak sem to dal na zadek. Do te doby jsem jezdil bez problemu a i na mokre dalnici nebyl problem jet stabilne 160.
Vyrazne tezsi predek nez zadek zajisti, ze i guma s mensim vzorkem si vpredu vodu vymackne.
Jak jsem to prendal na zadek, tak jsem jel po desti po mokre dalnici a ve 120 me zacal ustrelovat zadek. Takove "jen zavlneni" me vubec nedelalo dobre.
OK tak jako tak na předek bych sjeté gumy nikdy nedal.A tančící zadek je samozřejmě na cestách nepříjemný ale rád si pujčím v zimě bavoráka na vyblbnutí...
Já bych zase nikdy nedal sjeté gumy na zadek. On je totiž boční náraz smrtelný i v malé rychlosti a můžeš mít airbagů kolik chceš. Opravdu bych nerad, aby mě to překvapilo v nějaké zatáčce.
clasic III car. 1.6
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, přetáčivý smyk, je daleko horší, než nedotáčivý.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."