turbo pro všechny :-)
Re: turbo pro všechny :-)
Je to prostě píčovina, jestli budeme chtít z našich aut udělat OPC, budeme si OPC muset koupit
- Reklama
Autor článku to myslím povedal dosť jasnepower2 píše:"něco málo" na tom pravdy asi bude, ale http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007122901
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jééé to chci taky .....to za chvilku budeme jezdit zadarmo
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
twle a teď mi řekněte, jak vysoké má ten prodejce IQ, podle mně má větší číslo bot, protože tohle nemůže průměrně inteligentní člověk nabízet
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Kdybys takovouhle vrtulku roztocil na 30k ot/min, tak se rozleti na tisice kousicku. Prumyslove ventilatorky maj tak desetinu otacek o kterych mluvis.Oťas píše:Jj, ale tohle pracuje jinak než klasický turbo.
Já jen usuzuju, že když něco roztočím na 30k ot/min., tak to bude mít nějakou setrvačnost i když to bude lehký a bez setrváku a tím by to mohlo malinkej přetlak (chvilkovej) vytvořit,podotýkám při řazení a opětovném přidání plynu, ale jsou to jen mé názory. Nikde jsem nenašel důkaz o funkčnosti.
Skôr by som sa pítal na IQ kupujúcehoMike.S píše:twle a teď mi řekněte, jak vysoké má ten prodejce IQ, podle mně má větší číslo bot, protože tohle nemůže průměrně inteligentní člověk nabízet
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ale nekúp to keď to ušetrí až 30% paliva
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005