Koupě zafiry B
Re: Koupě zafiry B
No vis kdyz mas stesti a drzi ti turbo a tyhle drahy veci a obcas promazes a vycistis ERG tak ten motor nema problemy. Horsi je ze mas pak jen za tohle dost vysokou castku.
Ja mel stastnou ruku a auto slape jak hodinky. Doporucuju 8V 1,9 je fakt bezproblemovej (kdyz uz diesel) a krom PP tam mam vlastne vsechno co potrebuju(sem se porad nerozhoupal ho nechat doprogramovat) jo a jeste mam vzadu svihadla a nemam senzory, kontrolu tlaku v pneu (ale to nepotrebuju ). A cena byla vic nez prizniva ted to bude mozna trochu vic penez
Ja mel stastnou ruku a auto slape jak hodinky. Doporucuju 8V 1,9 je fakt bezproblemovej (kdyz uz diesel) a krom PP tam mam vlastne vsechno co potrebuju(sem se porad nerozhoupal ho nechat doprogramovat) jo a jeste mam vzadu svihadla a nemam senzory, kontrolu tlaku v pneu (ale to nepotrebuju ). A cena byla vic nez prizniva ted to bude mozna trochu vic penez
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
- Georgeisin
Podle mě je Zafira auto stvořený pro naftu, ideálně 110 KW. Jízda s ní v běžném provozu bude daleko pružnější než se 103 KW 1.8. Já moc na LPG nevěřím...spočtu-li si náklady na přestavbu, pravidelné kontroly, některé nadměrně namáhané komponenty, které můžou znamenat dražší opravu. A potom věci, které vyčíslit nejdou: nádrž zabere nějaké místo, nevalný pocit z vlažného výkonu. Pokud už nutně LPG, tak originálně z výroby.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Jenze na to nejni panorama!!!!
- Georgeisin
Ta je úžasná, ta si o předělání na LPG vyloženě říkáKesi píše:Alebo niečo takéto a prerobiť na LPG:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To bych ji oželel.
Ale kdyby stala o čtyři litry míň.
Ale kdyby stala o čtyři litry míň.
- destroyer_svk
Ak by peniaze nehrali uplne hlavnu ulohu (co asi vzdy budu) tak by som bral Zafiru podobnu tej co dal link Midzi.
Inak zhodou okolnosti som aj ja na nu narazil pri gugleni pred nedavnom.Ked chces relativne maly najazd km,bohatu vybavu a vykon tak 1,9 CDTI (110 kW) aspon rocnik 2008.Je mi jasne ze najlacnejsie nebudu ale s tym ratat treba.
Osobne by som do auta kde je dorabany plyn asi nesiel,nakolko som z dlhodobeho hladiska (nemyslim rok prevadzky a 30 000 km) nevidel auto kde bol plyn aby bolo v 100% stave.A to mam na mysli aj inu znacku ako Opel a kazdodenne skusenosti ... a to nehovoriac o tom ze Ti nadrz na plyn zaberie miesto a auto ides menit kvoli rodine a priestor potrebujes ak sa nemylim.
V prvom rade Ty musis vediet ake su Tvoje naroky/poziadavky/moznosti.A aby sa niekto neobuval nie som vyhradeny zastanca nafty.
Inak zhodou okolnosti som aj ja na nu narazil pri gugleni pred nedavnom.Ked chces relativne maly najazd km,bohatu vybavu a vykon tak 1,9 CDTI (110 kW) aspon rocnik 2008.Je mi jasne ze najlacnejsie nebudu ale s tym ratat treba.
Osobne by som do auta kde je dorabany plyn asi nesiel,nakolko som z dlhodobeho hladiska (nemyslim rok prevadzky a 30 000 km) nevidel auto kde bol plyn aby bolo v 100% stave.A to mam na mysli aj inu znacku ako Opel a kazdodenne skusenosti ... a to nehovoriac o tom ze Ti nadrz na plyn zaberie miesto a auto ides menit kvoli rodine a priestor potrebujes ak sa nemylim.
V prvom rade Ty musis vediet ake su Tvoje naroky/poziadavky/moznosti.A aby sa niekto neobuval nie som vyhradeny zastanca nafty.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Presunul jsem tema do sekce Zafira
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Georgeisin
Co zkusit ještě tenhle benzín, podle uživatelských recenzí jezdíš za 8,5 a výkon + spolehlivst bez kompromisů za dobrou cenu.
http://angebote.autoscout24.de/Opel-Zaf ... -210326983
http://angebote.autoscout24.de/Opel-Zaf ... -210326983
Jo tak ten by mel byt spolehlivy, uz diky rozvodum resenym retezem. Jen ta spotreba lita nahoru a dolu prej podle jizdniho stylu.... A nevim jestli Oton nechce mladsi auto nez 2006 a hlavne s automatem