Jourova Astra Classic III. A16XER
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jourova Astra Classic III. A16XER
vune new car je vacsinou humus mne sa osvedcila ocean fresh (alebo aqua) ale nespomeniem si na znacku. uz to nepredavaju v tom shope. teraz fici ambi pur, to sa na to podoba, lenze stoji 2x tolko.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Reklama
tak preto som Ta nevidela tu jazditjour píše:vonavka to uz nie je, dlho jej to nevydrzalo uz mam natocenych necelych 8 000 km. jazdil som dlhsie trasy odkedy som ju kupil a po meste dost malo. takze aj priemerku mam 6,8l/100km. a mimo mesto to vzdy klesne
ja v aute nemam ziadnu vonu - lebo auto vonia ako ja
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Mě právě vonavka začla nejvíc cítít ted při 6 tisísích KM je to super přijít do auta a cítit to tam !! jinak vítej a hodně štastných KMjour píše:vonavka to uz nie je, dlho jej to nevydrzalo uz mam natocenych necelych 8 000 km. jazdil som dlhsie trasy odkedy som ju kupil a po meste dost malo. takze aj priemerku mam 6,8l/100km. a mimo mesto to vzdy klesne
- jour
- Kontaktovat uživatele:
až mi tá vôňa chýba ale hlavne že auto ide bez problémov, ako hodinky, aj v silných mrazoch, pekná spotreba, len keby nebolo stále také špinavé. už sa teším na jar.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
mam dalsiu novinku na aute (teda okrem toho preliaceneho blatnika z pondelka
cez vikend som si vylepsil masku a paci sa mi to stale viac. neskor ked bude viac casu spravim listu nad skrinkou spolujazdca a okolo ovladaca svetiel, ale je tam vela zahybov tak si na to necham asi cely vikend.
cez vikend som si vylepsil masku a paci sa mi to stale viac. neskor ked bude viac casu spravim listu nad skrinkou spolujazdca a okolo ovladaca svetiel, ale je tam vela zahybov tak si na to necham asi cely vikend.
Tohle jsem dělal teď já. Stříbrná karbon folie na lištu kolem ovladačů světel a na lištu nad schránkou spolujezdce. Delší lišta ještě celkem šla, ale ta u ovladačů světel byla hrůza. Jednak ty malý kolečka šly špatně stříhat, protože folie se pořád nějak krčila a taky každej půlmilimetr odchylky byl strašně znát, takže jsem se vykašlal na obstříhávání jednotlivých koleček a pomyslně jsem si všechny ty kolečka slil do jednoho tvaru a obstřihl to kolem nich. Zdálky to vypadá perfektně, zblízka je vidět, že to není 100% přesný
Nerez: nebylo by lepsi tu listu vycvaknout, polepit a vytvarovat i pres okraj a znovu nasadit? Nevim tedy jak je tlusta folie co jsi pouzil, ale predpokladam ze by se to tam veslo.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Nerez: Tiez som si pozeral tie diely, a velka lista nebude problem, ale ten ovladac planujem spravit pomocou sablony - najskor ju spravim z kancelarskeho papiera ako maketu, tu prerobim na tvrdy papier ako sablonu a podla nej vyrezem finalny tvar. Urcite je lepsie pouzit orezavac ako noznicky, tie ubiehaju. Normalne zober orezavac (alebo skalpel) a na drevenej doske to orez, uvidis ze to pojde lepsie. Mas niekde aj foto ako to vyzera?
Ta delší šla celkem dobře, jen se krčila, když jsem potřeboval udělat ten ohyb na ten kousek mezi dveřma a palubkou. Tu krátkou jsem podle šablony samozřejmě dělal taky, tvrdší papír byl ok, i celkem přesně vystříhanej, jenže ta folie je měkčí a nedrží tak dobře tvar, navíc i když jsem používal odlamovací nožík, tak se ta folie po tom papíře, kterým je podlepena tak nějak vozila a trhala. Nedělal jsem to ale na dřevě, ale na tvrdé podložce. Proto jsem zvolil takové řešení, že sem nevyřezával každé kolečko zvlášť, ale udělal jsem z toho jeden celek.
Fotky zatím nemám, ještě budu měnit volant a fotky udělám, až vyměním koberečky za textilní a interier umyju a vysaju
Ale vypadá to lépe, než s černýma lištama
Fotky zatím nemám, ještě budu měnit volant a fotky udělám, až vyměním koberečky za textilní a interier umyju a vysaju
Ale vypadá to lépe, než s černýma lištama
Poopravil jsem polep té lišty s ovladčema světel, tím nožíkem to vyřezávání šlo líp než nůžkama, vypadá to líp, ale pořád to není tak pěkný, jak lišta sport z výroby.