Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
No, ale třeba u nového Focusu se nedá ani zmiňovat o německém interiéru
Já mám prostě rád v interiéru přehlednost a jednoduchost
Já mám prostě rád v interiéru přehlednost a jednoduchost
- Reklama
jenže korejci mají německého šéfdesignéra, proto i taková změna k lepšímuvencator píše:Priznejme si, ze jsme proste zvykli na nemecky design Studeny, bez napadu jak by oponovali milovnici H/K
Ten ford se teda fakt nepovedl. Osobně se mi líbí i interiér Háčka. A jak sem přešel ze stříbrnýho interiéru na černej, musím říct, že černej působí víc luxusně
Tajne sem to Opelu pral a vono se to vyplnilo:
http://auto.idnes.cz/evropskym-autem-ro ... tomoto_hig
Blahopreju
http://auto.idnes.cz/evropskym-autem-ro ... tomoto_hig
Blahopreju
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jo jo, jen me trosicku stve ze to vlastne opel vubec neni.... Ale i tak gratulace a me se to auto moc libi. Musim vsak uznat ze cena je prestrelena a myslim si ze to jde i levneji
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Dobré, že je to Opel, zlé, že je to elektromobil
Já myslím že elektromobily se začnou objevovat víc a víc .. někde jsem viděl dokonce dokument otom, že nějaká firma se snaží do elektromobilů udělat reálné zvuky motoru aby člověk neztratil pocit z jízdy
Ono jde hlavně o to, že elektromobily jsou tiché, což ohrožuje chodce, čili potřebují, aby vyluzovaly nějaké zvuky, aby jim chodci neskákali pod kola...
No kámo, ja ti nevím. Pořád existuje tolik hnupu co ti tam skočí i kdybys měl 10 litr kterej bude rušit půlku města
samozdřejmě tato varianta mě vůbec nenapadla
To je jako když lidi se zajímají za kolik auto udělá 0-100 ale už nikoho nezajíma za kolik dá 100-0
samozdřejmě tato varianta mě vůbec nenapadla
To je jako když lidi se zajímají za kolik auto udělá 0-100 ale už nikoho nezajíma za kolik dá 100-0
Je to jak píše emvee. Do určité rychlosti, tuším 40 nebo 50 km/h elektomobily a hybridy vydávají zvuk běžného motoru. Je to opravdu kvůli lidem ve městech.