Odkazy na Opel inzerci
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odkazy na Opel inzerci
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
tak to jsi fakt vychytal ikdyž já osobně bych tolik peněz za háčko nedal, ale to bude tím, že plánuji koupi baráku ale stejně ještě není dokonalé věděl bych co dodělat na běláskovi
Cena samozřejmě trochu padla, usmlouvat se to dalo. Navíc vím původ auta a je to od autorizovanýho prodejce audi.
Určitě se tam něco dodělat dá, ale i tak su nadšenej úplně mega. Oproti 1.6 obrovskej pokrok. Neřikej, že bys nebral Háčko v plné palbě
A barák taky plánuju, jen to má ještě čas
Určitě se tam něco dodělat dá, ale i tak su nadšenej úplně mega. Oproti 1.6 obrovskej pokrok. Neřikej, že bys nebral Háčko v plné palbě
A barák taky plánuju, jen to má ještě čas
jo bral, ale za ty prachy bych si přidal a šel do Jéčka a nebo audi já osobně bych bohužel do turba asi nešel vzhledem k tomu, že jezdím převážně město tam je mi to k ničemu ... no to je fuk rozhodně bych dodělal šachovnici a bude to maxi pecka
Taky se mi Jéčko nelíbí, ze současné TOP trojky v nižší střední bych vzal Golfa. Je to smutný, ale on z nich vypadá nejlíp
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
power: Tohle je krásné.. a ty kola...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Taky bych bral J. Golf je uz jen na par kosmetických zmen stejny nekolik let. Osobne bych bral J a ta bila je cool!
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přepážka mřížka Opel Astra H komplet 2005-2011 - lidi za 300 kačenek!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE