Astra GTC 2.0T
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: White turbo
Můj první dojem než jsem to prohlídl, byl stejný...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
velka pecka! kola sa mi pacia, jasne, su trochu stratene, ale verim tomu, ze nazivo je to uplne nieco ine
hod fotku, ake su nazivo
hod fotku, ake su nazivo
Opel Astra GTC Z16XER 2007
Tak ses k onečně dočkal:)) gratuluju k lepšímu snad vydrží a už se nestane to co se stalo! I když s vzrůstajícím výkonem to zase bude o něco nebezpečnější:D
Tož moc pěkné to máš...a za mě: černý kola jsou hezké tak se třeba ted už někdy potkáme ve Slavkově
Mám tam teď plno papírovaní po úřadech, takže je to celkem možný
nadupana turbina!! ..vlastne je dost problem predstavit si co by na nej mohlo byt este lepsie:) V BA jazdi jeden biely kombik s rovnakymi do ciernej upravenymi diskami a nazivo vyzeraju spickovo. To len na fotkach sa tak nejak stratia - tiez pokazde laborujem s uhlom svetla aby kolesa na fotke neboli len cierne diery
Power prajem vela vela radosti s ostrim GTC
Power prajem vela vela radosti s ostrim GTC
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Paráda i když pro mě trošku drahá. Každopádně ty černý kola mají podstatnou výhodu v tom že na nich nebude vidět ten šmír od brzd. Jelikož je to autíčko na ostrou jízdu, bude ho tam určitě dost
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
na to stačeji destičky,co nešpiněji
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Přesně tak
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..