Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Je to krasna biiilaaa, telefon hajzlik na vic nemel
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
mlask chtěl jsem do roka kupovat, ale nic z toho asi nebude moje současná mi asi zůstane déle než bylo v plánu
tak to já do roka kupovat nový auto nechci
Tu benzínovou 1.6 turbo máme v rodině v kombíku a po cca 6 měsících provozu žere okolo 9 litrů.
Poreferuj jak to jede. A co hlavne spotreba? Je to tak drasticky?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jede to hezky, ale jak říkám, spotřeba zatím okolo 9 litrů. Třeba si to sedne. Jezdí to od podzimu tak se uvidí. Já bych do takového motoru nikdy nešel, měli jsme doma Octavii 2.0 TDI a jela taky tak a do 6 litrů. Teď tu máme novou 1.6 naftu a jede taky dobře se spotřebou okolo 5.5, ..
Já mám u 2ky turbo kombinovanou 9,5. A to sem s tím zrovna šetrně nejezdil.
Rozsvítila se mi oranžově kontrolka dds a svítila celou cestu - má signalizovat poruchu systému. Pak sem doma vypl na chvílu motor a zapl do pohotovostního stavu, tak opět nezhasla. Zkusil sem to potom ještě několikrát a to už potom zhasla. Tak su z toho jelen. Doufám, že nevěstí něco špatnýho a bude to v okeju. Možná asi nějaký čidlo má slabou baterku
Rozsvítila se mi oranžově kontrolka dds a svítila celou cestu - má signalizovat poruchu systému. Pak sem doma vypl na chvílu motor a zapl do pohotovostního stavu, tak opět nezhasla. Zkusil sem to potom ještě několikrát a to už potom zhasla. Tak su z toho jelen. Doufám, že nevěstí něco špatnýho a bude to v okeju. Možná asi nějaký čidlo má slabou baterku
Tak dneska směr Hodonín, v půle cesty na kyjov přes SLavkov, zastávka u pamatníku (konečně sem ho viděl) a domů ) Nejlepší zažitek sem měl s autem v jakých si horách je to 2x kopec + serpentýny a to stejný 2x sjezd + serpentýny tak sem dal zabrat brzdám i autu samotnýmu a moc se mu to líbilo i mě:D potom sem vyháněl pavouky tak sem to poprvé vytočil na 6 tisíc a víc už nepudu .. jinak sem se snažil hodně jezdit v otáčkach při největším nM tzn 3,5 - 4 tisíce otáček což mě bavilo spotřeba šla na 7.1 po okreskách svižným tempem si myslím že dobrý ..
PS: přijeli tam nějací mladíci s hondou, potom ještě jedni ale nevím včem a nakonec BMW a to už sem zdrhal odtama bo to vypadalo že chcou dělat nekalosti s mariuahnou stačil mi ten mladík v BMW s otevřenou hubou! ještě se na mě díval jak na nějakýho trapáka že mam jen astru (
PS: přijeli tam nějací mladíci s hondou, potom ještě jedni ale nevím včem a nakonec BMW a to už sem zdrhal odtama bo to vypadalo že chcou dělat nekalosti s mariuahnou stačil mi ten mladík v BMW s otevřenou hubou! ještě se na mě díval jak na nějakýho trapáka že mam jen astru (
Naposledy upravil(a) zralok dne 03 bře 2012, 20:46, celkem upraveno 1 x.
Slavkovský serpentiny, tam se dělaj věci. Jen nesmí jet auto do protisměru
Ale fakt brutální serpentýny uplně mě to bavilo! je nby mě zajímalo jestli tam hodně hlídaj chlupatí!!