5,59zl x 6,10kč = 34,10kč/l .... Kde si byl, v Těšíně ? Uvažuju, že zajedu do Chalupek a podívám se za kolik to má Orlenmartini píše:dneska tankovani benzinu v polsku 1l-5.59zl
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
2Kč na litru - 42litrů = 84kč - jak je to daleko?20 tam a 20 zpět - pokud jsi tam jel jenom pro benzín, tak nevidím úsporu.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem od baráku v Chalupkách za 12 min u Orlenu u stojanu. Většinou tam jezdím na trhy a do stánků se vším všudy..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Ja jezdim do Zebrzedowic je to za Marklowicema od baraku 7km pumpa PKN ORLEN BLISKA zacina to byt na prd s tim kurzem .......koruna jaksi nestiha neni to zas tak dlouho co to bylo nad 5kcFrydex píše:5,59zl x 6,10kč = 34,10kč/l .... Kde si byl, v Těšíně ? Uvažuju, že zajedu do Chalupek a podívám se za kolik to má Orlenmartini píše:dneska tankovani benzinu v polsku 1l-5.59zl
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
včera jsem měl na mále a byla by to totálka, nějaký idiot mi nedal přednost a vjel mi přímo do cesty v místě kde je 70tka já jel cca 80 naštěstí jsem rychle zareagoval a strhl to do protisměru,kde naštěstí nejelo žádný auto jinak kdo ví jak by to dopadlo
pánové dávejte si mazjla ikdyž jste na hlavní a máte přednost, nikdy nevíte koho potkáte, tohle jsem ještě nezažil a doufám,že už nikdy nezažiju
pánové dávejte si mazjla ikdyž jste na hlavní a máte přednost, nikdy nevíte koho potkáte, tohle jsem ještě nezažil a doufám,že už nikdy nezažiju
Máš recht. To předvídání a "myšlení za ostatní" je dnes potřeba, nejen že to ušetří palivo když hledíš hodně dopředu ale také ti to může někdy zachránit kejhák Dobrá práce
jj po včerejšku si budu dávat pozor ještě většíNerez píše: To předvídání a "myšlení za ostatní" je dnes potřeba
a to jsi měl za totálku ťukanec v 50tce no nevím jak by vypadal čelní náraz v 80tce
jak máš proraženej chladič, tak už je to pro pojišťovnu totálka