Výměna volantu
Re: Výměna volantu
Myslim ze tady je to pekne videt http://i80.photobucket.com/albums/j165/ ... C06504.jpg
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
opc volant má ten věnec oproti sport verzi mohutnější a je na dotek měkký, lépe se drží oproti sport, který je tvrdý stejně jak obyč volant, takže pokud měnit tak jedině za opc
Úryvek z testu Focus ST vs. Astra OPC
"Astra odpovídá sportovním volantem taktéž s příjemným koženým potahem, ale velmi tlustým věncem. Některým z nás činí problém věnec obepnout prsty a v prudkých zatáčkách a losích testech nám tloušťka věnce trochu vadí"
Mně celkem vyhovuje tloušťka původního volantu, ale chtěl bych něco sportovnějšího díky lepšímu tvarování pro palec. Mám obavy, aby s OPC volantem neměla problém dívčí ručka, která čas od času moje auto řídí. Proto jsem se ptal na ten volant Sport
"Astra odpovídá sportovním volantem taktéž s příjemným koženým potahem, ale velmi tlustým věncem. Některým z nás činí problém věnec obepnout prsty a v prudkých zatáčkách a losích testech nám tloušťka věnce trochu vadí"
Mně celkem vyhovuje tloušťka původního volantu, ale chtěl bych něco sportovnějšího díky lepšímu tvarování pro palec. Mám obavy, aby s OPC volantem neměla problém dívčí ručka, která čas od času moje auto řídí. Proto jsem se ptal na ten volant Sport
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ten, kto pisal, ze OPC volant ma hrubi veniec, mal urcite zenske rucicky
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Až ta ručička pozná OPC tak, už nebude nikdy chtít šahat na obyčejnej volant.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Volant Sport je úplně v pohodě. Podstatně levnější než OPC a zároveň podstatně lepší než standard. Navíc tu někdy někdo psal, že OPC se svojí jemnou kůži lehce ohmatá, což třeba u Sport neni až tak viditelný. Takže za mě Sport!
V tom případě se OPC volantu omlouvám, ale fakt sem to tu někde četl.... Řek bych
sport volant mám od výroby a max spokojenost
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
Tiež ma láká vymeniť volant obyčajný za multifunkčný ...nemáte niekto na predaj ??
A stačí len vymeniť + cez TECH 2 nakonfigurovať?
A stačí len vymeniť + cez TECH 2 nakonfigurovať?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005