Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Re: Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Osobne se mi taky libila "modra" ale radsi budu mit bily/nazloutly svetlo ktery bude dobre svitit nez modry diky kterymu ale nic neuvidim (napr kdyz prsi v noci a vybojky jsou slaby to je tragedie).
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jak dlouho cca vydrží výbojka v Xenonu??
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Nevim zda to je zarucena informace ale nekde jsem cetl ze 5let nebo 100t km, ale pokud to je blbost rad se poucim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo taky jsem to tak četl. Takže to tak asi zhruba bude. Každopádně to žloutnutí znamená, že už má výbojka něco za sebou a toho plynu už tam není tolik. Ona docela stárne a pokud neodejde najednou, jako že už se nenastartuje, tak pak hodně rychle slábne a její svítivost bývá i nižší než 70%. Nejde to poznat, protože se to děje pomalu, ale pokud ji pak vyměníš, všimneš si razantního rozdílu ve svítivosti.
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Kurňa ... krasavice
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, pružiny Weitec -35/20
http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem nekde cetl ze vybojka dosluhuje tehdy kdyz jeji barva je uz fialova az ruzova..to ze sviti do zluta je pry normalni nebot originalni vybojka se ma poddobat dennimu svetlu coz je nejakych 4600K,tudiz do zluta je zcela normalni..
Opel Astra OPC
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
moje řeč, dobrá vecička na zimu i léto, jsem zvědav i na větrání v těch parnech přes léto;)Frydex píše:Miluju WEBASTO ! Tohle je teprve vychytávka v autě. Každý den usedám do vyhřátého auta, neskutečný komfort v těchhle mrazech. Třeba včera po půlnoci 18,5 st. Zapnul jsem to na 20min před odjezdem a jak jsem nastoupil, seděl jsem tam v mikině a motor ohřátý na 53°C... Luxus !
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo no... taky jsem na to koukal, uvidíme jaký to bude rozdíl...
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: