oni ti tam namontovali neoriginální parkpilot někde z číny, když by ho objednali do výroby (originální výbava) tak by samozřejmě byl správně umístěnej a neměl bys tam ten hnus (ala škoda 120) na palubceMrMarian píše:Ja som sa pozeral ... 1600Kc plus montaz ... ale ked to oni davaju ako standard ????
Ja tomu nerozumiem ...
M.
Parkovaci asistent
Re: Parkovaci asistent
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Jak vypada original? Ma i displej nebo to jen pipa? Coz je imho na prd kdyz neni videt kolik zbyva...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
displej je uplne k nicemu. Je lepší při couvání koukat do zrcatek a poslouchat zvuk. Já když jsem si konfiguroval auto tak na sedana se nadaly objednat čidla !!! Možná teď už je to jiné, ale v 10/2008 to prostě nešlo stejně jako 6ti stupňová převodovka . Na narazníku jsou vyznačeny křížky kam se mají senzory namontovat.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Naprosto souhlasím, display je na nic, akorát vypadá hnusně. Vzhledem k tomu, že tam ty křížky jsou, ukazuje to akorát na impotenci delaera, kam pan Marian jel... Proto bych jim to tam jel omlátit o hlavu.FerdaXXL píše:displej je uplne k nicemu. Je lepší při couvání koukat do zrcatek a poslouchat zvuk. Já když jsem si konfiguroval auto tak na sedana se nadaly objednat čidla !!! Možná teď už je to jiné, ale v 10/2008 to prostě nešlo stejně jako 6ti stupňová převodovka . Na narazníku jsou vyznačeny křížky kam se mají senzory namontovat.
No ja mam ve svym parkovac z aukra bratru za petibabu s displejem a svete div se po roce porad funguje jel jsem s fabii co jen pipala a bylo to teda na prd, ve svym vidim kolik cm mi jeste zbyva od prekazky coz je supr
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nojo milouši tak do géčka se nedal pilot ani objednat jinak myslim že pípání je naprosto v pohodě a jde jenom o zvyk a o to si to naposlouchat
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Parkovaci pilot nie je zla vec ... este ked to ukazuje vzdialenost tak je celkom uzitocne ... Samozrejme ak to funguje ako ma ...
Original do sedanov neni ... preto ten neorigos ... a v opli maju nejaku smluvu s Jablotronom ... tak tam mam od Jablotronu ...
Dnes oslovim Jablotron, ze co na to oni vravia a na zaklade ich vyjadrenia ohladne umiestnenia pojdem / nepojdem reklamovat ...
Dakujem za odpovede.
Prajem pekny den.
M.
Parkovaci pilot nie je zla vec ... este ked to ukazuje vzdialenost tak je celkom uzitocne ... Samozrejme ak to funguje ako ma ...
Original do sedanov neni ... preto ten neorigos ... a v opli maju nejaku smluvu s Jablotronom ... tak tam mam od Jablotronu ...
Dnes oslovim Jablotron, ze co na to oni vravia a na zaklade ich vyjadrenia ohladne umiestnenia pojdem / nepojdem reklamovat ...
Dakujem za odpovede.
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Tím si nejsem úplně jist. Já jej mám na géčku komplet s originálních dílů a už jsem to s ním koupil. Vypadá to, že je dodělávané, ale není vidět napojení na kabeláž zadní části vozidla. Vše je perfektně omotané pěnovými origo páskami. Možná se to dalo objednat už z fabriky, ale jestli to dělali v Oplu, tak je to profi práce. Fakt nevím...vojta píše:nojo milouši tak do géčka se nedal pilot ani objednat jinak myslim že pípání je naprosto v pohodě a jde jenom o zvyk a o to si to naposlouchat
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Proboha chlape ty si zmatkař - proš chceš řešit výrobce senzorů? Špatnou práci odvedl servis... Zajeď tam, řekni, že to nedali na místa, která výrobce označil jako ta správná a reklamuj to. Aspoň to zkus, uvidíš co ti řeknou.MrMarian píše:Zdar,
Dakujem za odpovede.
Prajem pekny den.
M.