Fotky z netu - ze světa
Re: Fotky z netu - ze světa
potesime majitele Zafir? vypada krute, jako nafoukly kombajn! asi upravena fotka
a dalsi caravany (s priblblyma maskama)
a dalsi caravany (s priblblyma maskama)
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ta červená OPiCe nemá chybu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Má to snížený a je to stabilizátor.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zrejme by se to nemelo naklanet k tomu totiz slouzi stabilizator..
Opel Astra OPC
mate nekdo rozpernou tyc mezi tlumici vpredu? nebo tuto srandu vzadu?
jsou znat lepsi jizdni vlastnosti? (urcite ze JO!!)
jsou znat lepsi jizdni vlastnosti? (urcite ze JO!!)
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Astra ma predok dostatocne tuhy, rozpery na predok sa davaju skor na zadokolky aby sa mierne potlacila pretacavost. Pri Astre najlepsie vylepsis predok jednym zo svornejsich diferencialov.
Zadny stabilizator by mohol niekto skusit vysvetlit. Co som sa docital, tak by mal v zakrutach prenasat cast hmotnosti/(pri)tlaku na odlahcene vnutorne koleso a tym oddialit nastup nedotacavosti. Nejake zlepsenie v rychlejsie prejdenych zakrutach som zaznamenal, ale efektivny prejazd zakrutou aj nadalej viac zalezi od neprehnanej najazdovej rychlosti a spravnom momente kedy dat plyn az na podlahu:)
Zadny stabilizator by mohol niekto skusit vysvetlit. Co som sa docital, tak by mal v zakrutach prenasat cast hmotnosti/(pri)tlaku na odlahcene vnutorne koleso a tym oddialit nastup nedotacavosti. Nejake zlepsenie v rychlejsie prejdenych zakrutach som zaznamenal, ale efektivny prejazd zakrutou aj nadalej viac zalezi od neprehnanej najazdovej rychlosti a spravnom momente kedy dat plyn az na podlahu:)
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
co jsem slysel ja tak vzpera mezi tlumici vepredu neni dobra kdyz pri dojde k nehode,celou karoserii jakoby zavre..
Opel Astra OPC