Re: Jituky Oploj Astroj- :)
Já sem prcek, mám nějakých 172
- Reklama
no tak já měřím 159 cm...a to si nemyslím že sem typ řidičky co se lepí na volatn, ale i tak s tím mám problémy :/
Mně teda ty argumenty pro měnení těch nárazníků na zimu příjdou oprávněné, jak je jituka popisovala. Spíš nechápu následné reakce některých.
Jinak k té opěrce, s mými 185 cm taky nemám problém, spíš jsem zprvu bojoval, že je výš, než jsem byl zvyklý z Octávky. Tam se mi taky kvůli tomu přece jen řadí líp, ale zase se u toho víc hrbatím, v Astře si tolik nevybočuju páteř
Jinak k té opěrce, s mými 185 cm taky nemám problém, spíš jsem zprvu bojoval, že je výš, než jsem byl zvyklý z Octávky. Tam se mi taky kvůli tomu přece jen řadí líp, ale zase se u toho víc hrbatím, v Astře si tolik nevybočuju páteř
Jinak jsem si teda odborně vycukla opěrku, ale nějak ji neodborně nemůžu nacpat zpátky a taky ten plastík kvůli kterému jsem to vytahovala je nějakej divnej...nějak nevím jestli patří směrem dolů nebo nahoru ..... no musím to nějak prozkoumat....asi zítra pač ted jsem až d o večera v práci....
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten plast by měl být trochu oválný a tou špičatější stranou směřuje šikmo dolů k řadičce. Pak jen po něm třískneš a ty plastové patky zapadnou do sedačky.
Nacvaknout loketku jde jenom v jedné poloze, je na ní jedna drážka na té hřídeli širší, tak podle toho to poznáš. Jde zatlačit hoodně do sedačky. Je tam jenom vtlačená, nic nikam nezacvakáváš...
Nacvaknout loketku jde jenom v jedné poloze, je na ní jedna drážka na té hřídeli širší, tak podle toho to poznáš. Jde zatlačit hoodně do sedačky. Je tam jenom vtlačená, nic nikam nezacvakáváš...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak já to zítra vyzkouším no a uvidíme. Já jsem kus ženské tak nějakou sílu mám tak to tam nacpu jen sem nevěděla jak patři ten plast
Tak je to dobré...loketka úspěšně narvaná zpět v sedadle...sice jsem to nečekala, ale za tu dobu co tam byl tak sem si na ni tak zvykla že my ten týden celkem chyběla...sem si neměla za co opírat loket....
Jinak když je tolik sněhu, tak si chci koupit koberečky do auti...a moc se mi líbí tyto..no jo, ale spon něco růžového
Jinak když je tolik sněhu, tak si chci koupit koberečky do auti...a moc se mi líbí tyto..no jo, ale spon něco růžového
No tak to by mi neprošlo asi
To víš jako pravá blondýna prostě něco růžového mít musím
To víš jako pravá blondýna prostě něco růžového mít musím