Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
Neboooj, jako ucetni kamose mame vse podchyceny a vse probiha v mezich moznosti Ac mam na "nasem" FU znamy a vim tak jaky kokoti tam pracujou, tak jsme radeji opatrny
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
No jako ja jsem byl docela prekvapenej to vypadalo trochu jako zlej a hodnej policajt ty otazky tak sem prave zavolal svymu danovymu a on to vyresil
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
UOOZ uz mlcim......beavis píše:Neboooj, jako ucetni kamose mame vse podchyceny a vse probiha v mezich moznosti Ac mam na "nasem" FU znamy a vim tak jaky kokoti tam pracujou, tak jsme radeji opatrny
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Clovek musi bejt trosku rebel
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
V tomhle state spis cowboy
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
este sa oplati tankovat do lietadla...
Treba si prenajat male lietadlo, co berie normalny benzin - a potom mozete tankovat bez dane
Treba si prenajat male lietadlo, co berie normalny benzin - a potom mozete tankovat bez dane
Astra H, 1,6 77kw, XEP
Meky, nie je to celkom tak
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Musím doporučit OMV Maxxmotion 100. Teď tam mám asi třetí nádrž tohoto paliva a opravdu mám pocit, že auto je živější. Původně jsem začal stovku tankovat na zimu kvůli lepšímu a rychlejšímu zahřívání motoru, ale možná u toho zůstanu, dokud mě nedonutí finanční nouze opět sáhnout po 95tce
No, jako dřív jsem tankoval Carreru 95, 100 je o korunu dražší, takže těch 45 korun na nádrž mě nezabije. Když to spočitam na měsíc, tak zaplatim navic tak 60 - 70 korun. Ale pokud to ještě poleze nahoru, budu mit po p*deli