Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Závodit nevím, ale často si myslí, že jsou nadlidi a dávají to okolí najevo. Z práce snima mám tolik zkušeností, že už těžko změním názor
- Reklama
To jsem nevěděl že existujeJuray píše:Nebo to jít řešit sem - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... dky#p54452
tady je to opravdu už OT
...myslím ale že na "malý pindíky" ve stříbrných oktávkách a černých passatech nemají
mam 4 roky starou baterku (koupena s autem) a byl jsem nemile prekvapen, bo jsem dnes malem nenastartoval... . auto stalo pres noc pri -22, coz nebyl drive problem. predpokladam, ze se pomalu louci baterka
myslim, ze hazet do jednoho pytle a delat si predsudky je v uplne v poradku - evoluce. jen slepice skace na plotnu vickrat... jinak znacka auta moc nerozhoduje, spis me trknou cerno cerne folie a vzdalenost auta ve zpetnem zrcatku
myslim, ze hazet do jednoho pytle a delat si predsudky je v uplne v poradku - evoluce. jen slepice skace na plotnu vickrat... jinak znacka auta moc nerozhoduje, spis me trknou cerno cerne folie a vzdalenost auta ve zpetnem zrcatku
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
- destroyer_svk
Tento tyzden vymena filtrov, oleja (Shell Helix Ultra AG 5W30),neplanovane vymena celneho okna a snaha o zapojenie tlacidla Sport + par drobnosti na ktore som sa dlhsie chystal,ako trysky z Insignie atd.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Tak pozor, jeste zvlastni kategorie jsou ridici fabii, hlavne benzinovych, kteri kdyz je predjizdis se proberou a musi na to taky slapnou a nenechaji te hned zaradit do pruhuhombre_71 píše:...myslím ale že na "malý pindíky" ve stříbrných oktávkách a černých passatech nemají
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No, pokud maj HTP tak jim mimo obec ujedu, ale jak tam mají TSI tak ujedou oni mě a mám po předjíždění
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych to nehrotil. Ono v tomhle mrazu má baterka tak 80% svojí kapacity, jestli né míň. Zkus jí pořádně dobít a pokud nebude takhle pod nulou furt, tak bude ještě chvíli ok.tomax píše:mam 4 roky starou baterku (koupena s autem) a byl jsem nemile prekvapen, bo jsem dnes malem nenastartoval... . auto stalo pres noc pri -22, coz nebyl drive problem. predpokladam, ze se pomalu louci baterka
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
I v techto mrazech by mela stacit jizda 20-30km a baterka je dobita naplno ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet