TSI sem sice vobec nepatri, ale ten asistent je robeny na to, aby pomahal setril palivo. a kedze ma ten motor turbo, asistent "dovoli" radit nizsi stupen aj ked ma motor pod 2 tis. ot.Mike.S píše:tak tohle zkuste vysvětlit koncernu, máme v práci Yetiho, 1.8 TSI a tam je přímo doporučeno jezdit s otáčkami do pod 2000 taky jsem na to tlemil jak tele na nové vrata, ale četl jsem článek, kde psali, že ty motory jsou na to stavěné
Pokec o čemkoliv a OT
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výkonové křivky A16XER
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Reklama
Re: pokec o čemkoliv a OT
Já právě taky Ale určitě při strčení ruky dovnitř nebyly vidět prsty
Naposledy upravil(a) power2 dne 01 úno 2012, 16:42, celkem upraveno 1 x.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
ano mam to taktiez. bolo to tak aj na mojej predoslej Astre z r. 2007zralok píše:Dneska jsem zjistil, že u obou zadních dveří z vnější části v horním rohu blíže k řidiči a spolujezdci nedrží guma u okna máte to taky? Myslíte že bych stím měl jít do servisu???
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
http://www.2i.cz/be6ce3c91a panové mate taky todle těsnění takle odstouplé??
a ještě dotaz, jsem si všiml že když mam automatické nastavování jasu displeje tak je tam neustále nastaveno na noční režim nevíte co stím mam dělat ??
a ještě dotaz, jsem si všiml že když mam automatické nastavování jasu displeje tak je tam neustále nastaveno na noční režim nevíte co stím mam dělat ??
jsem si všiml že když mam automatické nastavování jasu displeje tak je tam neustále nastaveno na noční režim nevíte co stím mam dělat ??
to je vedlajsi ucinok denneho svietenia v5
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Pokud máš čidlo, tak se to samo přepíná. Pokud ne, tak svítí pořád tmavě/světle. U čidla jde nastavit den/noc/auto. Ty tam budeš mit asi jen ty dva režimy
Ja mam DAY/NIGHT/AUTO v režimu auto to ale nepřepíná .. (
čidlo je ta kulička u repráku?
čidlo je ta kulička u repráku?
Já nemam ale denné svíceníbacardi píše:jsem si všiml že když mam automatické nastavování jasu displeje tak je tam neustále nastaveno na noční režim nevíte co stím mam dělat ??
to je čidlo slunečního záření pro klimu, čidlo na světla a dešťovej senzor je za zrcátkem - musíš mít i samoztmívací zrcátko
tak jakto že mam režim auto když tam to čidlo není ? jinak zrcátko musím ztmavovat páčkou takže to tam nemam jo? aha tak to je teda na prd...