Rezonance z oblasti motoru
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rezonance z oblasti motoru
To je pravda, preto som vravel ze len na skusku. Este ba sa to dalo teoreticky nejak spojit, plastovymi nitmi trebars. Alebo si na to zvyknut Mne osobne sa s tym nechce nic robit, hlavne ked je auto este v zaruke..Ale ani potom sa mi nebude chciet Radsej to neham tak, v lete to snad nebude robit.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Reklama
Tak sem zkoušel natáčet a nevím teda no uvidíme musím to dostat z mobilu
Tak video i zvuk stojí za prd motor nejde skoro slyšet (
Tak dneska další poznatky -14°C a neozvalo se to! takže jsem to nemohl ani natočit ani říct v jakých otáčkách to dělá! :D Co jsem udělal jinak než normálně?
Přišel jsem k autu a nastartoval a oškrabal si okna (to je normální postup) mezitím -
jsem otevřel kapotu a poslouchal jestli to nechrčí na volnoběh - ne
neměl jsem zaplé rádio při startování
včera jsem trošku lomcoval s tím krytem rozvodů
Víc nic sem navíc neudělal jako normálně... takže fakt nevím proč to dělalo..
Jediné co mě napadá tak auto stálo od soboty do pondělí v mrazu takže je možné že auto bylo extrémě zmrzlé a prostě to dělalo kvůli tomu .. uvidíme co zítra:D:D Je to fakt zajímavý ale jsem rád že to zmizelo vypovídá to aspon otom že to není žádná závada na motoru ale pouze nějaká vlastnost která se ozve kdy se jí zachce.. Jediné co jsem si všiml že cca 5 vteřin po startu mi trošku pískal asi klínový řemen .. nebyl to ani pískot prostě takové jemné cosi co do zvuku motoru nepatří ale to hned zmizelo.. myslím že to byl ten řemen akorát byl trošku zmrzlej a potřeboval se rozběhnout! Tak to je zatím vše k tomuto tématu
PS možná to taky budou marfyho zákony jinak si to nedokážu vysvětlit! Tak lovu zdar těch bučících a vrčících zvuků:D
Přišel jsem k autu a nastartoval a oškrabal si okna (to je normální postup) mezitím -
jsem otevřel kapotu a poslouchal jestli to nechrčí na volnoběh - ne
neměl jsem zaplé rádio při startování
včera jsem trošku lomcoval s tím krytem rozvodů
Víc nic sem navíc neudělal jako normálně... takže fakt nevím proč to dělalo..
Jediné co mě napadá tak auto stálo od soboty do pondělí v mrazu takže je možné že auto bylo extrémě zmrzlé a prostě to dělalo kvůli tomu .. uvidíme co zítra:D:D Je to fakt zajímavý ale jsem rád že to zmizelo vypovídá to aspon otom že to není žádná závada na motoru ale pouze nějaká vlastnost která se ozve kdy se jí zachce.. Jediné co jsem si všiml že cca 5 vteřin po startu mi trošku pískal asi klínový řemen .. nebyl to ani pískot prostě takové jemné cosi co do zvuku motoru nepatří ale to hned zmizelo.. myslím že to byl ten řemen akorát byl trošku zmrzlej a potřeboval se rozběhnout! Tak to je zatím vše k tomuto tématu
PS možná to taky budou marfyho zákony jinak si to nedokážu vysvětlit! Tak lovu zdar těch bučících a vrčících zvuků:D
- jour
- Kontaktovat uživatele:
mame to ale udel s novymi autami riesit taketo murphyho zakony
No ja mam vypozorovano ze minulou zimu to delalo hlavne hned po zacatku jizdy, po chvili to nekdy prestalo, nekdy ne. A letosni zimu to dela presne obracene, vyjedu a nedela to. Ohreje se trochu motor a zacne Jak bude trochu tepleji tak zkusim s tim krytem rozvodu taky trochu pohybat, bylo by super kdyby to byla takova prkotina.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Tak pánové já mam po problému musím zaklepat! Už to nehučí ani nic jinýho ale zatím jsou to jen dva dny uvidíme další dny.. mají být -30 tak uvidíme už se těším jak mi naskočí auto
- jour
- Kontaktovat uživatele:
a to pomohlo iba to ze si s krytom trosku pohybal?
Já nevím co mi pomohlo.. jak sem už psal co jsem ten den udělal jinak a od tý doby to přestalo takže něco z toho mohlo být a taky nemuselo! Dneska při mínus 15 °C bez zvuku! Akorát už se mi zpomalil LCD displej ta zima je super :D
Hmmm tak je to zpátky ozývá se to v 2800-3000 ot. za minutu takže v těch největších vibracích + ja myslím že to ma nasvědomí sníh ale vůbec nevím jakto.. začlo to dělat cca 5 km před domovem takže se musel dostat někam a tam to muselo nějak vibrovat jinak nevím fakt..