Změna barvy osvětlení přístrojů
Re: Změna barvy osvětlení přístrojů
Cus! dnes sem menil diody probiha to vcelku dobre.. mam hotovy volant, budiky, ovvladani svetel, ovladani oken.. Akorat mi prijde ze to sviti jak hovado! hlavne ovladani svetel a to nejde ztlumit.. asi bude potreba tam dat diody s mensi svitivosti poradi nekdo co tam dal? jedna se mi o modre..
ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW
- Reklama
Přelep půlku diody černou elektrikářskou izolačkou a bude to tak akorát
Jo dik za tip ale nechce se mi to takhle bastlit chtel bych to trosku odborne
ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW
Žádnej bastl to nebude, pokud to uděláš přesně. Su zvědavej, jak seženeš přesně ten stejnej odstín v menší svítivosti, když v obchodech seženeš sotva odstín, kterej chceš
ja to zkusim, ale jeste me napadlo klepnout cernou lihovkou pres pulku.. Jinak bych potreboval poradit co se tyce ovladace klimatizace.. podsviceni tech otocnych knofliku jsou tam nejaky diody ktery maj 4 kontakty vubec nevim co stim. prosim poradte jak tam naletovat novou diodu. to je asi plcc4, a ja tam potrebuju dat plcc2 jestli to teda jde???
ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW
Lihovku to prosvítí, to je zbytečný. A k diodám, jestli sis všiml, tak 3 vývody jsou napájený na na jeden pól
Nemenil jste nekdo zarovky za diody u zadni spz? nedavno jsem to u nas videl na 2 autech a vypada to good lip nez ta skoro nesvitici zarovka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
moc dík mrknu na to!!power2 píše:Lihovku to prosvítí, to je zbytečný. A k diodám, jestli sis všiml, tak 3 vývody jsou napájený na na jeden pól
ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW
milosh: jojo měnil sem. Vypadá to o dost líp
Měl jsem a vypadalo to opravdu super. Ale musel jsem dát ty na Can bus, jinak ty levné dělali neplechu.milosh píše:Nemenil jste nekdo zarovky za diody u zadni spz? nedavno jsem to u nas videl na 2 autech a vypada to good lip nez ta skoro nesvitici zarovka