Pokec o čemkoliv a OT
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec o čemkoliv a OT
Kesi: neřekl bych, vodu máš na 90°C ohřátou během pár km, ale olej se ohřívá o dost dýl
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
Voda se ti ohreje i po 5ti kilometrech ale olej po 20-25 km zalezi na venkovni teplote a co vyvadis nez se ohreje myslet si ze kdyz teplomer dosahne 90 stupnu ze muzu jet pilu je opravdu spatny protoze nezahraty olej nemaze jak by mel jak jiste kazdej vi (obzvlast diesel)Kesi píše:Nechcem vám do toho kecať, ale ak má chladiaca kvapalina 90°C tak je olej už určite zohriaty
Ja treba bydlim pres kopec do mesta.... V aute ve kterym mam teplomer prejedu ten kopec a sem na 90 stupnich pri nejakych 8-10 venkovnich jsou to tak 4km ale olej v zadnym pripade jeste teply neni....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=11976
opel corsa test nárazu
opel corsa test nárazu
ajaj by me zajimalo kolik jel....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hodilo by se k tomu odkazu napsat, že je to trochu "brutál" ... né každému to nevadí.. (nemyslím sebe, mi to neublížilo, ale povahy jsou různé)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Podobně rozlousklou hlavu jsem viděl naživo. Borec se vnoci valel na silnici, asi nažranej a ženska ho uviděla až na posledni chvili a jak se mu chtěla vyhnout tak mu vzala hlavu závěsem pravýho předního kola. Nic příjemnýho
Nevíte někdo kde sehnat ty stříbrné kroužky na budiky? a jestli je jejich připadná montáž nějak extra složitá.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek číslo 200
Jako na Gé fóru to ještě dlouho nebude. Jsem zatím více čtenář než pisatel... ale to se časem otočí
Jako na Gé fóru to ještě dlouho nebude. Jsem zatím více čtenář než pisatel... ale to se časem otočí
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw