Servsina prohlidka + dalsie ukony, nabidnete cenu.
Re: Servsina prohlidka + dalsie ukony, nabidnete cenu.
Ac neznam Dennyho a nikdy jsem u nej nebyl, tak mi staci k udelani si obrazku o nem reference na nej. Takze ja bych si udelal vylet k nemu, z Prahy je to prece jen kousek a vse bych nechal na nem. Ten urcite bude vedet co a jak. A urcite nema v zajmu si tu pospinit svoje jmeno a tak tim si nasrat tuhle bandu Oplaku Vymenu oleje apod. si muzes u nej vomrknout a priste budes mit o starost ke komu zajet na olej min
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Ste trosku mimo, nejde mi o to aby to bolo najlacnejsie, ale aby to bolo kvalitne, ale pritom nech sa nenapalim na cene, nakolko sa v tom nevyznam.
Brno by som aj kludne zvladol, len na D1 to neni moc pohodova jazda, zbytocne na tu dialnicu nechcem liezt ))
Na toho zralyho som narazil, a zatial sa mi zda, ze davate pekne recenze, tak to mozno skusim tam.
Stejne ma ta cesta do Brna nemine, hadam sa dohodnem s RomanK na dodelani tempomatu a vymenu TIDu za GID, ale to spojim s cestou na slovensko.
Kazdopadne diky vsem za rady
Brno by som aj kludne zvladol, len na D1 to neni moc pohodova jazda, zbytocne na tu dialnicu nechcem liezt ))
Na toho zralyho som narazil, a zatial sa mi zda, ze davate pekne recenze, tak to mozno skusim tam.
Stejne ma ta cesta do Brna nemine, hadam sa dohodnem s RomanK na dodelani tempomatu a vymenu TIDu za GID, ale to spojim s cestou na slovensko.
Kazdopadne diky vsem za rady
Opel Astra 1.7 CDTI 59kw, 5dv. hatchback. r.v.:2005
Motor: Z17DTL
Byl jsem o Zdendy (Denny) ktery mi delal rozvody na obou astrach, menil olej a to i v automatu a menil repro hacka a u gecka jsem tam pak jel i na vymenu chladice klimatizace, RomanK mi na gecku dodelval mlhovky a palubni PC - MID a na hacku komplet navigaci - CID + CD70 + cestinu, oba to jsou mistri sveho oboru a pisu to snad podesaty, i kdyz jsem z Usti nad Labem do Pardubic to mam 200km do Brna 300 ale ta jedna projeta nadrz mi za to stoji, jak co se tyce ceny, tak i kvality provedeni prace a navic se clovek i jeste neco o aute dozvi.
Takze neni dobre setrit par korun a pak si rvat vlasy kdyz se neco v "autorizaku" pose*e pripadne ti nauctuji x penez navic.
Takze neni dobre setrit par korun a pak si rvat vlasy kdyz se neco v "autorizaku" pose*e pripadne ti nauctuji x penez navic.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
zavolej dennymu, byl jsem tam na servisku a super... hlavne Pardubice jsou kousek od Prahy a nemusis si kurvit auto na tankodromu do Brna
http://www.ase-dedic.com/
(btw denny a romank se znaji, kdyz neco nevedi tak si zavolaji a poradi se)
http://www.ase-dedic.com/
(btw denny a romank se znaji, kdyz neco nevedi tak si zavolaji a poradi se)
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
A ten zdenek dedic dokaze aj tempomat, vymenit GID, nastavit zatvaranie okien dialkovym ovladanim atd ???
No asi bude nejlepší mu zavolat a domluvit se
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Nebo mu tady napis SZ ne? Stejne tady je denne denny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No volal som, ale zdvihla nejaka pani, ze pry bude az zitra
potreboval by som niekoho v okli kosic a lebo presova kto by mi kvalitne prezrel zafiru poznate niekoho spolahliveho
opel zafira b 88kw 8v DPF 2007 enjoy