Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No já si připadal jak jedinej na světě všichni ostatní okola mají dovču
- Reklama
Ja uz tak 10 let nebyl mezi svatky na vanoce v praci, chce to setrit si dovcu a pak se to hodi a clovek se muze pekne prezrat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Copa o to, dovča by byla, ale vedení je...... alespoň si tam krásně umeju auto
to já jsem pravidelně už pět let jen v práci o svátcích, dovolená mi nic moc neříká jen škoda, že o vánocích se nechodí
Dneska jsem ji zvesela umyl,vyluxoval,dofoukal pneu a při nasazování zahrádky jsem zjistil,že jsem ulomil jednu krytku v ližině,když jsem myl wapkou....
Netušíte,zda to maj vůbec na vrakáči,tuhle malou pičetinu?
Netušíte,zda to maj vůbec na vrakáči,tuhle malou pičetinu?
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Tak to já jsem až do 3.1 hezky doma:D:D dneska jsem umejval 2 hodiny! Plasty jsem ošetřil, vysál vevnitř, okna jsem ošetřil mokrejma stěračema a když jsem jel domů, tak mi na křižovatce při rozjezdu sjela mokrá, promrzlá noha ze spojky a chcíplo mi to
No takový onanista moč často nejsem Jednou jsem se dokopal k čistění interiéru a do jara času dost
Každopádně kdybys to chtěl vyzkoušet i v jiné Astře,tak mě přihoď do pořádníku
Každopádně kdybys to chtěl vyzkoušet i v jiné Astře,tak mě přihoď do pořádníku
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Samothe
nee, ale měl sem pracovní boty (tj. boty které už nenosím bo sou v řiti)
a ty boty prostě nejsou na zimu takže jak sem furt wapkoval tak mi to nateklo do bot a potom sem furt skákal kolem auta a promrzly ještě víc! ale už se nato vykašlu, příště wapka šplíchy šplích a jedu domů! Víte jak sem byl nasranej, když sem dojel domů a zjistil jsem, že už je to zase zasraný!?
PS: ono když už deš dát nakup do auta, a maš zasranou ruku a potom deš sednout do auta a maš zase zasranou ruku už o něčem vypovídá:D ale dneska sem viděl bílýho bavoráka a bílej rozhodně nebyl nechápu jak to někdo muže nechat ja bych se zbláznil
nee, ale měl sem pracovní boty (tj. boty které už nenosím bo sou v řiti)
a ty boty prostě nejsou na zimu takže jak sem furt wapkoval tak mi to nateklo do bot a potom sem furt skákal kolem auta a promrzly ještě víc! ale už se nato vykašlu, příště wapka šplíchy šplích a jedu domů! Víte jak sem byl nasranej, když sem dojel domů a zjistil jsem, že už je to zase zasraný!?
PS: ono když už deš dát nakup do auta, a maš zasranou ruku a potom deš sednout do auta a maš zase zasranou ruku už o něčem vypovídá:D ale dneska sem viděl bílýho bavoráka a bílej rozhodně nebyl nechápu jak to někdo muže nechat ja bych se zbláznil
tak dnes som menil zadne platnicky,boli uz uplne KO
tiez palivovy a vzduchovy filter....
zajtra este olej + filter a bude zasa pokoj dufam na chvilu
za matros velka vdaka swabelovi
tiez palivovy a vzduchovy filter....
zajtra este olej + filter a bude zasa pokoj dufam na chvilu
za matros velka vdaka swabelovi
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH