Astra Caravan, Cosmo, 1,9 150 PS :)
Re: Astra Caravan, Cosmo, 1,9 150 PS :)
S tímto motorem jsem už najezdil dost kilometrů, jak v Astře, tak Alfa Romeo 147, 159, Fiat Stilo a jednou jsem se s ním svezl v Saabu 93. Když opomenu konstrukční nedokonalosti (vířivé klapky, alternátor), které nejsou zrovna levné, tak se podle mě jedná o výborný motor.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, "stred" je dobry len tie zvysne veci sa kazia.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
musím uznat, že od výměny vířivých klapek motor šlape úplně v pohodě a spotřeba klesla o 1l k 6ti litrům /100km
ale s dražším servisem se u tohoto motoru prostě musí počítat
ale s dražším servisem se u tohoto motoru prostě musí počítat
Naposledy upravil(a) dogee dne 29 čer 2011, 14:41, celkem upraveno 1 x.
Ale jsou lidi ktery to proste nepriznaj, ono jezdit za 5 je sice hezky ale neni to vse. Holt stary motory v tomto byly lepsi, zralo to min a vse dalo opravit kladivem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
taky jsem to psal už dávno v lehké naštvanosti nyní po více jak 8 měsících užívání pro případné další zájemce uvádím: motor má mouchy, ale jede opravdu pěkně
Dr. Benzín v akci.milosh píše:Ale jsou lidi ktery to proste nepriznaj, ono jezdit za 5 je sice hezky ale neni to vse. Holt stary motory v tomto byly lepsi, zralo to min a vse dalo opravit kladivem
Astra H, Z19DTH, 2005
Pecka kára IDS, xenony a QH také chválím. Jen by to chtělo 17" . Jinak přeji spokojené poježdění
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
dnes výměna továrních repro za Pioneer TS-Q172C
**velká spokojenost**
**velká spokojenost**
KUA!! tak motorek nastavování vířivých klapek se odporoučel na věčnost po 7 měsících a najetí neuvěřitelných 14 000 km!!
to je naprosto deb*lní!! moje spokojenost s tímto motorem opět klesá!!
to je naprosto deb*lní!! moje spokojenost s tímto motorem opět klesá!!
v pátek 23.12. aktuálně najeto 140 000 km