Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
Dnes namontovaná origo loketní opěrka od Vojty. Na 10 minut to nebylo, ale namontovat se to povedlo.
- Reklama
slusi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo jo... už jí mám taky na poště..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak bacha, at ti nezapadně šroubek, kterým se opěrka montuje k sedačce dírkou na 3. bod bezp. pásů na zadních sedačkách. Vydolovat ho ven mi zabralo nejvíc času z celé montáže
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ok.... budu na to myslet
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
My sme s vojtou nemohli sundat kolečko bederní opěrky....nakonec poničeno a týden po koupi auta sem šel do oplu pro nové:)))
Vyhrabal jsem v počálu fotku auta těsně při přivezení ze salonu. Je to foceno u babičky na dvoře.
Bílá barva, obvzlášť v kombinaci s faceliftovanýma světlama, jí sekne
Chtelo by to folie a poradny aspon 16" cerny elektrony, prospelo by ji to
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet