Kolik KM najezdíte měsíčně - do práce,školy/z práce,školy
Kolik KM najezdíte měsíčně - do práce,školy/z práce,školy
Teď jsem četl diskuzi, kde si říkáte kdo, jak, to má daleko do práce
tak by mě zajímalo, kolik měsíčně najezdíte!
Celkově měsíčně: cca 1200km - z toho tak 400 km couračky po nákupech a výletech
Do práce denně (tam i zpět): 40 km - to je cca 800km měsíčně
A tankuju tak za 4 tisíce měsíčně
tak by mě zajímalo, kolik měsíčně najezdíte!
Celkově měsíčně: cca 1200km - z toho tak 400 km couračky po nákupech a výletech
Do práce denně (tam i zpět): 40 km - to je cca 800km měsíčně
A tankuju tak za 4 tisíce měsíčně
- Reklama
Re: Kolik KM najezdíte měsíčně - do práce,školy/z práce,škol
No, měsíčně v průměru těch 1000 km, v létě více. Většina z toho je cesta do práce, mám to 13 km tam a 13 zpět. Je to dojíždění z malé vesnice do Olomouce. Finančně mi to vychází asi 1500 - 2000 měsíčně, z toho čistě do práce asi 800 kaček. Nejezdím totiž každý den, ale mám asi 15 šichet za měsíc. A jedna cesta do práce a zpět je průměrně za 1,4 - 1,5 litru
Do práce každý den 32+32km a celkem měsíčně kolem 2200km
Ja teda jezdim do zamestnani 10km denne celkem, auto pouzivam i jako sluzebni a to uz se projede vic, tak tech 600km v prumeru za mesic takze vic jezdim pracovne nez soukr coz je cca 300-400km/mesic soukr popojizdeni
Cestaky jsou dobry
Cestaky jsou dobry
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
toš aby ne amortizace a spotřeba dle TP:)
Jj, horsi je kdyz jezdim po meste to trosku papa no vic nez prumer v TP
Ale treba u Zraloka se divim ze nema diesel, pri tom najezdu. 4 litry za beno neutratim ani ja a to mam automat.
Ale treba u Zraloka se divim ze nema diesel, pri tom najezdu. 4 litry za beno neutratim ani ja a to mam automat.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh: no já doufám, že ty peníze začnou jít dolů... nemam doma tiskárnu na prachy.. docela mě to štve nečekal jsem že to bude tak hrozný !! Ale hodně jsem četl že diesel se do města moc nehodí a já ve městě jezdím pořád. Když jedu z práce domů a chytnu na semaforech fronty tak fakt vypínám motor vystupuju a jdu pěšky bo spotřeba si leze někam nahoru jak kdyby mi někdo při stání sál z nádrže benzín bo to je šílený jaký čísla mi ukazuje ta kouzelná krabička
V lete bude lip, i kdyz pravda ze zima jeste letos nebyla Ale chapu te proto taky nemam naftaka, jinak uz bych asi uvazoval (zatim me to ale nedonutilo )