Nejednoduchsi by bylo zavolat primo k nim.Snad budou mit prehled jestli Ti to sedne.RADAR06 píše:zvazuji ze si koupím kryt pod motor a na těchto stránkách mají pěkný a za dobré peníze na http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/61 ... 0-03-04-07 ale,problém je že já mám r.v 08 1,7 z17dtr a tenhle kryt je do r.v 07 tak poradte jesli je v tech krytech rozdíl
Kryt pod motor
- vojtavojta
Re: Kryt pod motor
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
toto by mne taky zajimalo mate nekdo v benzinaku kryt ?..........JiriTr píše:Existuje skutecne specialni verze krytu pro bezninovy motor nebo u benzinu sedi i ta verze pro naftaky? Zkousel to nekdo?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
je pod motor aj plechvy kryt na disel? alebo len plastovy?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Je aj plechovy. V opli sa predava ako uprave pre zle cesty.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
a cenu nahodou nevies?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Ale ten nie je celistvý. Má okrúhle diery, len teraz neviem nájsť foto
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Navrhuju se podivat na rám starší a pak u tebe, ale určitě to bude stejné. Já mám výrobu 17.12.07 a montoval jsem kryt nedávno od ag auta. Pasoval dobře jen je o proti originálu trochu prohnutý. Díry pasují a za cca 10minut bylo hotovo. Spojovací materiál jsem koupil v auto kelly. Šroubky kod 405267 a plastové přichytky kod A13011. Matky co se zacvaknou do rámu se musí koupit u opla. Někdy je mají i skladem, ale spíš se musí objednat. Kod je GM 24441317. Osm kusů za 70 kč.
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR
Plechový je někde kolem 4 tisíc a co se týče čistoty tak plastovému nešahá ani po kotníky... Pokud nejezdíš po lesních cestách , tak ho nevyužiješ.miky_5 píše:a cenu nahodou nevies?
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR
neviete ci sa da na Hcko kombi kupit kryt motoru ale na benzin? (Z16XER)
Teď jsem hledal kryt pod motor na benzínový motor a co jsem našel na ebayi, tak v některých případech uváděli http://www.ebay.de/itm/UNTERFAHRSCHUTZ- ... 0924984938, že kryt je pro všechny motory Astry H a Zafiry B, tedy pro benzíny a diesely... Tak snad by to mělo jít i pod benzíny... Zároveň tam byla i fotka vrutů a úchytek, tak přikládám do přílohy.