Korekce spotřeby
Re: Korekce spotřeby
problém je v tom, že mi ukazuje průměr 5,1, ale skutečně mám cca 5,7. to by tak nevadilo, ale co mi vadí je to, že mi při blikajícím hladovém oku (ručička je už na nule) ukazuje dojedz stále +- 250 km. takže se nikdy ani nedostanu na těch 50, natož na 30. to mi přijde divný, potom je takový BC na nic...
Opel Astra Caravan 2006, 1,7 CDTI, 74 kW
- Reklama
nikdo nic?...žádné fígle?ice1975 píše:čau. udělal jsem korekci podle tohoto vzorce, ale zdá se mi, že to nemělo žádný efekt. BC ukazuje pořád blbě. je na to ještě nějaký fígl?Oťas píše:Je na to vzorec, tak mě jen zajímá, jestli je správný.
(BC / tankováno - 1) * 100
v tomto prispevku je vsetko, mne to uz sedi
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
to máš sice pravdu, ale vše, co šlo nastavit, jsem udělal a nic... viz moje příspěvky...KFL píše:v tomto prispevku je vsetko, mne to uz sedi
podle mě tento vzoreček nefunguje! BC mi ukazuje menší spotřebu než v reálu, ale podle vzorečku mám zadat MINUSOVOU korekturu, což je IMHO blbost zkoušel jsem to a nefunguje...Oťas píše:(BC / tankováno - 1) * 100
ale podle toho EXCELu by to fungovat mohlo, spočítal PLUSOVOU korekturu, takže vyzkouším a uvidím...
mne to tiez vychdza do minusu stale uz to sledujem viace tankovyni a stale vychadzaju dost rozdielne cisla. nejako tomu nerozumiem ked je dojazd vzdy iny tak stale bude vychadzat to inak nie? raz nmam 30km raz 70km tak to nikdy neukaze dobre ci?
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Výpočet dojezdu je i závislej na teplotě (to jsem slyšel) a nevím co je natom pravdy
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
jj... ten vzorec nesedí....Excel funguje.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
oťas ma pravdu, preberali sme to spolu
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
Ahojte.No ja asi už chodím na výpary.Vypísalo REFUEL dojazd 30km.v servisnom menu stav nádrže okolo 3 litov.Potom už neukazuje nič len----. od tej doby som už prešiel 72km.Asi po 30km ručička ukazuje na nulu v servisnom menu stav nádrže 0 litrov.Stan. píše:Dotaz pro Werewolfa, když jsi jel na výpary a dotankoval 51 l. Objevil se ti na BC (PP) nápis "REFUEL!" (Doplnit palivo), který se má objevit při max.dojezdu pod 30km? Což by mělo být ještě minimálně okolo 2 l. paliva v nádrži, možná i více dle přepočtu BC. Díky, jen pro zajímavost ohledně nápisu upozornění.
a stále to ide.odla čoho ukazuje ručička paliva?alebo dá sa to nejak upraviť.Ďakujem
1.9 CDTI (88 kW) Z19DT Cosmo, r.2007,AF40-6 AUTOMATICKÁ PREVODOVKA ,