Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No dneska odjizdela predemnou jedna znama na parkovisti se Supem II a taky rozsvitila mlhovky tak ja uz nevim... "snim ci bdim" pritom ma xenony a ty musej svitit dobre... Jeste sem se supem nejel novym tak nemuzu posoudit
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
Má to tak i renault (opravdu idiotské řešení) sám to taky uplně "miluju" jenže můžu blikat a tak 1% řidičů to pochopí
Tak dneska přijel servisák od Mory (kuchyňské spotřebiče) a naučtoval si 572 kč za to že se podíval do varné desky. co s ní je a konstatoval že je mrtvá (výměna ovladacího modulu by stála 3 tisíce) takže zítra jdeme kupovat novou. Vůbec nechapu co se tam mohlo vysrat když vtom není nijak složitá eletronika (děsím se toho, jestli se něco vysere v autě) ..... Aneb hezké vánoce
Dnes jsme si udelali jeziska a trosku upgradovali pc Pristi rok vyjde nove GTA tak je dobre byt pripraven
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh tiež už sa naň teším ..PS3 verziu hned predobjednám
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
...s dotykovým ovládáním ?zralok píše:Tak dneska přijel servisák od Mory (kuchyňské spotřebiče) a naučtoval si 572 kč za to že se podíval do varné desky. co s ní je a konstatoval že je mrtvá (výměna ovladacího modulu by stála 3 tisíce) takže zítra jdeme kupovat novou. Vůbec nechapu co se tam mohlo vysrat když vtom není nijak složitá eletronika (děsím se toho, jestli se něco vysere v autě) ..... Aneb hezké vánoce
Naposledy upravil(a) hombre_71 dne 29 lis 2011, 18:58, celkem upraveno 1 x.
V sobotu mě krabica dovezla do Zlína na zimní master.Super zážitek,hlavně Morbid Angel.Jen škoda že hlasitost byla jako obvykle kousek moc nahoře mám tušení že na koncertech zaměstnávají těžce nahluchlé zvukaře. Za chvílu valím do rachoty na šestnáctku no co aspoň budou nějaké chechtáky navíc
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Teď jsem dojel z práce! Uplnej klobouk!!!! Viditelnost 00 prd..
No ja jel vcera v 9 vecer z Litvinova do Usti a taky zadna slava, kdyz je zima melo by byt aspon 5 pod nulou a jasno a ne ty srac*y co jsou ted a to ma byt snad 10c zase o vikendu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet