Problem ziarovky
- Reklama
Re: Problem ziarovky
Taky jsem zrovna objednával komplet na předek Philips Blue Vision Ultra, akorát teda doufám, že mi to ježíšek i vymění
taky je mám (teda jen na jedné straně) a rozdíl jednoznačný od obyč
Od Osramu Night Breaker Plus taky nejsou špatný,zrovna je mám a spokojenost. Každopádně nesvítí bíle,jak Blue Visiony.
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Astrah04 tak tady ty žárovky jsem mněl taky a dělalo mi to přesně co tobě, pravá žárovka zhasínala, musel jsem vypnout a opětovně zapnout světla a pak to bylo O.K. a dělalo to jen někdy co tobě? Vyměnil jsem je za přestavbovou sadu xenonů dokoupil jsem ostřikovače + naklápění světel a ono to dělá taky, opět pouze pravé světlo. Dotaz na Vojtu to odpojení baterie pomůže? A co je tam tedy špatně, že se musí odpojit ta baterie?
To odpojení baterie na určitou dobu je v podstatě takový malý restart, nemálo problémů už to tady na fóru vyřešilo
O.K. tak to vyzkouším a uvidíme.
Tak jsem vyzkoušel odpojit tu baterku a dělá mi to pořád, jsou tu nějaké další nápady co by to mohlo dělat to zhasínání té žárovky?
HOD je podfuk. Zapatrej na netu a zjistíš, ze ve skutecnosti maj 100w. Proto víc topí a maj keramickou patici. Prodejce je podvodník a bude to i ten důvod proč ti zhasinaj.
Můžeš ti tím i roztavit světlomety.
Je to logicke. Klasická žárovka cca 97% energie protopi a 3% prosviti. Nelze dosáhnout vyššího světelného výkonu a vyšší teploty při stejném příkonu.
Žádná zázračna žárovka, která by při stejném příkonu svítila 2x tolik neexistuje. musela by mít účinnost okolo 6-7%
Můžeš ti tím i roztavit světlomety.
Je to logicke. Klasická žárovka cca 97% energie protopi a 3% prosviti. Nelze dosáhnout vyššího světelného výkonu a vyšší teploty při stejném příkonu.
Žádná zázračna žárovka, která by při stejném příkonu svítila 2x tolik neexistuje. musela by mít účinnost okolo 6-7%
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele: