Komplex ceskych ridicu
Re: Komplex ceskych ridicu
Netuším, když sem ho předjížděl rač sem hleděl před sebe. Mladá říkala, že jen zahlídka chlapskej ksicht, ale víc ho nepopsala. Měl i boční skla trocha zatmavený.
- Reklama
Já zas jednou jel 90 po rovince a nikde nikdo. Na můj zadek se nalepil nějakej "frajer" ve starým mercedesu. Byl odemě max 2 metry. Zrychlil jsem - on taky. Tak sem šlápl na brzdu, aby mohl předjet a nic. Opět se lepil na prdel. Nechápu tohle. A pak si ještě dovolil nějaký ubohý gesto, když konečně předjížděl
takových kokot-ů jezdí plno, posledně se mi takhle lepil na prdel nějakej mladej borec v Golfu IV, auto plny pubošů, při výjezdu z dědiny jsem se normálně plynule rozjížděl v protisměru provoz jako prase a nenapadlo toho debila začít předjíždět?? asi nepočítal s tím, že se asi nebudu plazit 70 mimo město, tak mu to moc nevycházelo, na poslední chvíli jsem byl nucen ho pustit přede mě, a ten kokot, místo aby poděkoval dupl po brzdě takovým způsobem, že jsem to do něj málem narval, po chvilce to ještě zopakoval, tak jsem mu pustil dálkovy a nechal si odstup a doufal, že to někde napere do škarpy! pak má být člověk v klidu.
Na cestách jezdí spousta debilů, co se neumí chovat...
Na cestách jezdí spousta debilů, co se neumí chovat...
Opel Astra H caravan 1.7 CDTI 74kw (2008)
Opel Astra G sedan X16SZR (1999) - prodáno
Opel Astra G sedan X16SZR (1999) - prodáno
Nedávno se mi taky jeden inteligent nalepil na prdel a svítil dálkovýma, když sem ho problikl výstražnýma aby si to uvědomil tak se nic nedělo, tak sem si zapl zadní mlhovku a nechal sem ho na pospas jeho osudu
Takové to chování našich spoluobčanů je pro mne denní chléb. Bohužel...
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw