Aditiva do nafty
Re: Aditiva do nafty
Naprostej souhlas. Jen Shell + VIF.
A teď tankuju jen na Shellu ve Vídni za 26,05/l (po přepočtu EUR)
To tlumex: ne zasmál, ale nad tebou by jeden spíš zabrečel
A teď tankuju jen na Shellu ve Vídni za 26,05/l (po přepočtu EUR)
To tlumex: ne zasmál, ale nad tebou by jeden spíš zabrečel
OPEL ZAFIRA A 2,2DTI Y22DTR - OPC line 2005
https://www.sbazar.cz/automilacek
https://www.sbazar.cz/automilacek
- Reklama
no to jsem rád,že jsem vás (téměř všechny) historkou pobavil
prostě jsem to nevěděl,že to Háčko nezaregistruje - a navíc moje první jízda s H ten den,
tak už mě dál nekamenujte
jinak k tématu : stále používám Super diesel aditiv koncentrát před tankováním, zatím všechno OK
prostě jsem to nevěděl,že to Háčko nezaregistruje - a navíc moje první jízda s H ten den,
tak už mě dál nekamenujte
jinak k tématu : stále používám Super diesel aditiv koncentrát před tankováním, zatím všechno OK
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Hello
pouzivate niekto v lete Letny VIF a v zime Zimny? alebo stale pouzivate zimny?
viete niekto ake su v nichh rozdiely?(logicky by to malo byt o tom,ze zimny ma znizovat bod,kedy nafta zamrza,ale nie len logicky by som chcel vediet,ale aj prakticky)
pouzivate niekto v lete Letny VIF a v zime Zimny? alebo stale pouzivate zimny?
viete niekto ake su v nichh rozdiely?(logicky by to malo byt o tom,ze zimny ma znizovat bod,kedy nafta zamrza,ale nie len logicky by som chcel vediet,ale aj prakticky)
Astra H, 1.7 CDTi
Vif používam prvú zimu pred tým som celorošne fičal na Castrol TDA
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Zdarec opláci,chci se Vás zeptat, na názor a zda máte někdo zkušenosti s aditivem VIF-diesel-zimní a s filtrem pevných částic. Na ford fóru jsem se dočetl, že do aut s DPF by se žádné aditivum lít nemělo, že z něj vzniká popílek a zanáší tak filtr. Je to pravda? Vždyť je dnes každá nafta asi nějak aditivovaná, možná je to kec, ale údajně Verva by měla být aditivovaná právě VIFem?
Zafira 1.7cdti, 92kW, 2011
Taky liju VIF a jenom zimní, bo mi po zimě vždy byde. A to s tím DPF by mě taky zajímalo...
Taky liju VIF a myslím že to s tím DPF bude nějaká kravina, jelikož by se pak nemohly tankovat ani aditivované nafty co se prodávají u benzinek. VIF si tam jen liješ sám.
Neliju nic jen tankuji u overenych benzinek (naftinek?? dyt tam nemaj jen benzin ) a zadny problem neni
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Lej si tam co chceš, a beztak se ti to DPF dřív nebo později zasere tomu se nevyhnešmatesm píše:Zdarec opláci,chci se Vás zeptat, na názor a zda máte někdo zkušenosti s aditivem VIF-diesel-zimní a s filtrem pevných částic. Na ford fóru jsem se dočetl, že do aut s DPF by se žádné aditivum lít nemělo, že z něj vzniká popílek a zanáší tak filtr. Je to pravda? Vždyť je dnes každá nafta asi nějak aditivovaná, možná je to kec, ale údajně Verva by měla být aditivovaná právě VIFem?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Tuším že Mazety tu někdy někde psal že mu zamrzla nafta od Shellu, takže já tankuju OMV, ale bestak ještě leji zimní VIF