Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Já bych mu ani nevěřil, kdyby mi neukázal fotku, ale taky mě nepřesvědčil že to nebylo z kopce a nebo že se nerozjížděl 50km Ale po městě je to opravdu živí (asi jako moje astra) asi opravdu jeden kousek z mála
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samothe píše:koukám nový mód jsem to čekal,že to,ale trvalo
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tovis chvili trva nez penize prijdou na ucet, zadara tady moda nikdo nedela
Myslim ale jako na muj ucet
Myslim ale jako na muj ucet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak ono obecne HTPcko bylo do 50km/h dobry ale potom no nebudu kritickej do 70ti to de ale pak je to jak s zenskou ty chces ale motor ne..
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Dneska ke me prijel kamarad se sluzebni Vectrou kombi, 1.9 110 kW v plne vybave. Tak sem se s ni svezl a taha to fakt dobre! Skoda ze jen v opravdu uzkem rozsahu otacek, tak jak je to obvykle u dieselu. Ale jinak jako hezkej rodinej kombajn s fakt velkym kufrem Zvyknul by si clovek Jen by se u tohohle motoru nesmelo nic podelat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
už mate nakoupený dárky pro svý ratolesti, přítulkyně, rodiče, sestry bratry a hlavě pro svoje auta ? Já klasicky na benzínce koupím 10 balení stromečků a jde se nadělovat pod stromeček!
Já klasicky začnu až tak tejden před a to ještě po netu. Nikde se mi nechce běhat
No snad brzy zase budeš místo běhání zase jezdit
Žraloku a odkud z Brna?Šrajbec,Oltec,Majlont,Kénig,Blekfild?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw